Cabral dă din casă şi din... platou. Se filmează intens pentru noua emisiune "Săriţi de pe fix"

foto: Facebook, Cabral Ibacka
foto: Facebook, Cabral Ibacka

Cabral nu s-a ferit niciodată să vorbească deschis despre viaţa de familie dar şi despre culisele televiziunii. Astfel, a avut mereu de împărtăşit noutăţi cu fanii.

Îndrăgitul om de televiziune Cabral a vorbit în nenumărate rânduri despre căsnicia lui cu Andreea Ibacka, spunând că secretul unui mariaj de succes ar fi dialogul permanent şi... autocritica.

Împreună de 25 ani și căsătoriți de 12, Cabral și Andreea au doi copii: Namiko și Tiago. Într-un interviu recent, Cabral a spus ce obişnuieşte să facă pentru a nu schimba dinamica din cămin şi pentru a menţine relaţii armonioase cu soţia şi copiii chiar şi când lipseşte mult de acasă.

Aflat la filmările pentru noua sa emisiune, Cabral a vorbit pentru Capital despre secretul pe care îl împarte cu soția sa pentru bunul mers al lucrurilor: „Andreea este critică și cu ea, și cu mine. Noi ne-am cultivat treaba asta. De multe ori în cuplu, oamenii încearcă să se menajeze ca să nu strice feng-shui-ul. În ceea ce privește meseria, însă, atunci când cineva îți dă mărimea succesului sau eșecului sincer, fără orgolii, fără supărări, fără apăsări, te ajută foarte mult. Dacă există sugestii, și dacă ele sunt cerute de soția mea în momentul respectiv, i le dau”, a mărturisit vedeta Pro TV.

Filmează pentru „Săriți de pe fix”

Cabral filmează intens pentru premiera noii emisiuni de la Pro TV, Săriți de pe fix. Platoul este unul atipic, cu un living înclinat și o baie cu susul în jos. Pe parcursul show-ului vor fi şi invitați permanenți, iar printre aceștia îi amintim pe Ansia Gafton, Alex Bogdan, Anca Dinicu Mihai Rat, Emily Burghelea și Paul Ipate. Invitații permanenți, dar și cei speciali, vor fi nevoiți să improvizeze pe loc. E doar unul din secretele noii producţii pe care moderatorul Cabral a putut să le dezvăluie.

„Formatul este unul complicat. Se bazează mult pe improvizație. Dacă ai echipa care trebuie și direcția care trebuie și echipa funcționează și indivizii sunt mișto, ai șanse mari să iasă bine. În același timp, ai șanse mari să iasă și prost pentru că este improvizație. Riscurile sunt foarte mari. Omul de pe scaun trebuie să simtă emoțiile pentru că acel conținut pe care îl livrează să fie așa cum trebuie. Dacă este relaxat, nu este bine, așa că trebuie să fie puțin smotocit”, a declarat Cabral pentru sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel