Câciu acuză o manevră a PNL înainte de alegeri: Bătaie de joc crâncenă!

Adrian Câciu acuză o manevră a PNL înaintea alegerilor locale.

"Bătaie de joc crâncenă! Se întâmplă exact ce am anunțat : intentionat s-a lasat totul pe administratiile locale ca sa iasa propagandistii sa acuze primarii PSD.

Primarii au luat măsuri si au anihilat aceasta tentativa josnica de a politiza situația. A se vedea Gabriela Firea, Daniel Baluță, Daniel Florea, Dan Tudorache, Gabriel Mutu ca sa ma refer doar la București. Dar peste tot in țară, primarii PSD s-au implicat puternic pentru a asigura tot ce trebuie.

Văzând ca nu le iese șmecheria, guvernantii au venit cu noi masuri imposibile care de fapt înseamnă sa construiesti alte scoli si after - school-uri. Băgând in faliment subit pe cei care le dețin dar mai ales terorizând părinții care nu vor putea duce copiii la after pentru ca after-ul nu se poate deschide", apreciază economistul Adria Câciu.

Câciu: Aveți grijă ce votați!

"De ce se intampla asta? Miza e de miliarde. Candidatii galbeni vor acces robinetul cu bani ca sa umple buzunarele clientelei. Pentru asta trebuie sa ajunga primari. Miza e mare. E pe bani! Românii pot sa moara, sanatatea publică nu conteaza, educația nu contează.

Aveți grijă ce votați. Nu votati jaful viitor! Votati pe cei care se lupta pentru voi și nu pentru banii vostri!", a scris Adrian Câciu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel