Cadavrul unui bebeluș, găsit la groapa de gunoi de la Pata Rât din Cluj

FOTO cu rol ilustrativ: Pixabay
FOTO cu rol ilustrativ: Pixabay

Polițiștii cer ajutorul cetățenilor din Cluj și din împrejurimi pentru identificarea femeii care a născut copilul găsit la groapa de gunoi de la Pata Rât.

Cadavrul unui bebeluș născut la termen a fost găsit la groapa de gunoi Pata Rât din Cluj-Napoca, scrie Agerpres. Potrivit sursei, polițiștii cer sprijinul populației pentru identificarea femeii care a născut în urmă cu aproximativ 4-5 zile.

”La data de 14 februarie a.c., în jurul orei 14.20, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că, în contextul manipulării deșeurilor din municipiul Cluj-Napoca, în zona rampei de deșeuri din Pata Rât a fost găsit cadavrul unui nou-născut.

La locul indicat s-a deplasat de urgență o echipă operativă din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu polițiștii Serviciului Criminalistic, pentru a desfășura cercetarea la fața locului.

Nașterea nou-născutului a fost la termen și ar fi survenit cu aproximativ 4-5 zile în urmă. Cauza morții urmează a fi stabilită de către Institutul de Medicină Legală, în urma necropsiei și a examenelor de laborator”, se arată într-o informare transmisă, joi, de IPJ Cluj.

Polițiștii cer sprijinul cetățenilor pentru identificarea femeii

”Cercetările sunt efectuate în continuare pentru a se stabili împrejurările în care a survenit decesul minorului, cauza fiind preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.

În contextul acestui tragic eveniment, adresăm comunității rugămintea de a veni în sprijinul anchetei, în cazul în care dețin informații care ar putea ajuta la stabilirea identității femeii care a dat naștere copilului.

Precizăm că apelul nostru nu este adresat doar cetățenilor din cadrul municipiului Cluj-Napoca”, se mai arată în informarea IPJ Cluj.

Citește și: Gorj: Un bebeluș mort a fost ținut într-o pungă, în congelator, timp de câteva luni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel