Cadoul PDL pentru Băsescu

ziare
ziare

Gsp ne reaminteşte cât suntem de mici. Oţelul a mers pe "Teatrul Viselor" şi a încasat o înfrângere normală, de serviciu. Nu avem cum să ne batem cu cei mari, asta este clar. Problema mai mare pentru gălăţeni este punctul obţinut de Basel în deplasare la Benfica. Practic elveţienii sunt ca şi calificaţi în Europa League. Este greu de crezut că Oţelul va scoate cel puţin un punct la Benfica şi va câştiga la 2 goluri diferenţă meciul de acasă cu Basel. În acest caz ne rămâne doar să spunem că avem cea mai mincinoasă campioană din istorie, iar zvonurile despre ajutorul dat de arbitrii gălăţenilor prind contur, mai ales în lumina faptelor de vitejie ale DNA.

Din România Liberă aflăm că Lumea academică din Olanda este şocată, după ce au ieşit la iveală o serie de fraude fără precedent. Acestea s-ar putea transforma în cel mai mare caz de fraudă academică din istorie. Diederik Stapel, profesor de psihologie socială, a fost acuzat că a fabricat datele care au stat la baza a zeci de articole ştiinţifice apărute în paginile unor reviste de specialitate de renume mondial. Deci nu doar elevii şi studenţii merg cu referate luate de pe internet. Bine de ştiut!

Din Gândul aflăm că Nicholas Sarkozy le dă un ultimatum grecilor. Elenii trebuie să sedecidă dacă mai vor să facă parte din zona euro sau renunţă. Pe liderii europeni îi interesează prea puţin de Grecia, dar se tem de formarea unui precedent. Germania şi Marea Britanie deja suspină după marcă şi după liră, şi le-ar cam vrea înapoi. Picarea Greciei ar putea avea efect de domino. Să nu uităm de declaraţia Angelei Merkel înainte de întâlnirea în care s-a decis acordarea unui ajutor către Grecia: dacă euro pică, Europa pică! Cu alte cuvinte dacă pică euro începe scandalul şi multe ţări aşteaptă să îşi utilizeze arsenalul.

Din DeCe News aflăm ce şmecherie a mai inventat Băsescu. Pentru a nu-i lăsa pe parlamentarii PDL să voteze la legea SRI i-a chemat la un şpriţ de ziua sa. Mişcarea e inteligentă. La dezbaterile de astăzi nu va exista cvorum în Parlament, iar legea va trece tacit, fără amendamente. Efectele se vor vedea rapid. Odată ce ofiţerii SRI vor primi rang de organ, probabil Europa Liberă va prinde din nou viaţă. În înjuri pe Băsescu, o faci pe riscul tău, pentru că băieţii cu ochi albaştrii abia aşteaptă. Un cadou frumos îi fac PDL-iştii iubitului preşedinte. Îi îndeplinesc visul de a deveni dictator cu acte în regulă. Să trăiţi bine!

Din Adevărul aflăm că Grecia trebuie să se hotărască dacă vrea să rămână în zona euro şi să-şi clarifice poziţia privind planul de salvare european decis săptămâna trecută, dacă vrea să spere să obţină ajutorul financiar prevăzut de acesta. Uniunea Europeană şi Fondul Monetar Internaţional ar putea "să îngheţe" acordarea celei de-a şasea tranşe de opt miliarde euro pentru Grecia, dacă va avea loc referendumul. grecii nu acceptă daruri, ştiu ei ce ştiu. Au dăruit şi ei odată un cal troian şi cunosc consecinţele.

Citeşte şi:

Microbuzul morţii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel