Cafeaua cu ceapă, noua nebunie de pe TikTok / VIDEO

captură video TikTok
captură video TikTok

O nouă tendință în materie de cafea vine din China: Scallion Latte, o cafea preparată cu ceapă verde.

O simplă căutare a hashtag-ului #springonionlatte pe TikTok sau Instagram aduce în pagina cu rezultate zeci de fotografii și videoclipuri cu cești de latte decorate cu ceapă verde. Aceste băuturi au devenit virale luna trecută, după ce mai multe publicații asiatice au relatat despre această combinație cu totul neobișnuită, ajungând una dintre cele mai surprinzătoare băuturi încercate vreodată.

Pentru a prepara un latte cu ceapă verde se pisează câteva cepe verzi într-o ceașcă, se adaugă gheață, lapte și cafea, iar la final se completează cu ceapă verde tocată. Nu se știe exact cum, unde sau când a fost creat spring onion latte, dar în ultimele luni băutura a fost preluată de numeroase cafenele din lume pentru a atrage atenția pe internet.

Youtube video image

Aceasta este cea mai recentă adăugare la o listă tot mai mare de combinații bizare, cunoscute în general sub denumirea de “bucătăria întunecată” sau “hei an liao li” în China.

Cum era de așteptat, reacțiile la latte-ul cu ceapă verde au fost dintre cele mai variate, având în vedere combinația neobișnuită. Cei mai mulți sunt îngrijorați de faptul că le-ar putea lăsa respirația cu un miros de ceapă. Alții nu-și pot imagina cum laptele se poate combina cu... ceapa.

Iată cum se prepară și cum arată:

@goldenbrown.coffee We’re trying to viral spring onion coffee to see if it’s worth the hype ???? #springonion #springonioncoffee #greenonioncoffee #icedlatte #viraldrinks ♬ original sound - Golden Brown Coffee

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel