Câine poliţist Teba a identificat o falsă reclamaţie de furt dintr-o locuinţă rurală

Câinele Teba, considerat cel mai bun din dotarea Poliţiei Române, premiat anul acesta cu distincţia de "Cel mai bun cuplu canin", a soluţionat cazul unei false reclamaţii de furt dintr-o locuinţă rurală, a precizat, joi, presei, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Cecilia Grozavu.

În urma acestei reclamaţii, a fost constituită echipa complexă de cercetare la faţa locului, din care a făcut parte şi Teba însoţită de conductorul sau, agent şef adjunct Bandi Zoltan.

Potrivit reprezentantului IPJ Maramureş, miercuri, în jurul orei 14,50, o femeie domiciliată în localitatea Sălsig i-a sesizat pe poliţişti prin SNUAU 112 despre faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în locuinţa fiului sau şi au sustras o plasmă.

Lucrătorii Secţiei 3 Poliţie Rurală Fărcaşa s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, au observat un geam deschis, care nu prezenta urme de forţare, iar în cameră s-au putut observa bunuri răvăşite.

"Întrucât apelanta a declarat că nu deţine cheie de acces în imobil, Teba a intrat pe geam. După doar câteva secunde s-a întors şi s-a îndreptat spre femeia care a sesizat furtul. Pusă în faţa faptului, femeia a revenit asupra celor sesizate precizând că din locuinţa fiului nu a fost practic sustras niciun bun, că ea a intrat în locuinţă pe geamul respectiv şi că nu doreşte să depună plângere", a precizat Cecilia Grozavu.

Conform aceleiaşi surse, pentru alertarea falsă a agenţiilor specializate de intervenţie, femeia a fost sancţionată contravenţional conform prevederilor Legii 61/1991 şi O.U.G. 34/2008. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel