S-a deschis dosar penal. Câinele Doberman al lui Malcom Edjouma de la FCSB a trântit fetița în parcul din București, nu a atacat-o! Are o julitură și-un cucui

Un dosar penal a fost deschis după ce s-a spus că patrupedul deținut de fotbalistul de la FCSB Malcom Edjouma ar fi atacat o fetiță. 

Citește și - Gesturi pe care câinii le urăsc. Află ce nu trebuie să mai faci

Astfel, polițiștii au deschis un dosar penal după ce câinele rasa Doberman al lui Malcom Edjouma de la FCSB ar fi atacat marți o fetiță în parcul Plumbuita din București, au spus surse oficiale pentru PetsCats.

Câinele era plimbat de iubita lui Malcom Edjouma. Care este starea de sănătate a fetițe atacate

Evenimentul s-a întâmplat în timp ce câinele era plimbat de iubita fotbalistului. Animalul nu era în lesă și nici nu avea botniță, conform surselor citate.

Fetița e în afara oricărui pericol, are o julitură la picior și un cucui. Totodată, părinții săi au refuzat să fie dusă la spital. Echipajul medical venit la fața locului a considerat că fetița nu necesită mai multe ingrijiri medicale.

Potrivit surselor citate, câinele a fugit spre fetiță, moment în care copila a căzut și s-a lovit. Poliția a deschis un dosar penal pentru infractiunea de neluare de către proprietarul câinelui a măsurilor de prevenire a atacului asupra unei persoane.

Citește și articolul - Cei mai buni câini de pază din lume. Vezi care este topul

Dacă doriți un câine care să vă protejeze pe dumneavoastră, familia sau proprietatea, aveți posibilitatea să alegeți rase care, prin natura lor, sunt extrem de potrivite pentru acest rol, potrivit thesprucepets.com. 

Este important de subliniat faptul că, deși câinii fără frică sunt foarte potriviți în rol de pază, aceștia nu trebuie să fie agresivi. Câinii mari și puternici pot cauza răni grave dacă nu sunt antrenați corespunzător.

Instruirea potrivită este esențială

O instruire potrivită a câinelui este crucială pentru a stabili un echilibru între protecție și atac.

1. Akita

Originar din Japonia, Akita este cunoscut pentru loialitatea sa necondiționată. Iniția, această rasă a fost crescută pentru a proteja nobilimea japoneză în epoca feudală. Astăzi, instinctele sale naturale de pază sunt la fel de puternice. Câinele Akita este mereu atent, dar și suspicios cu privie la străini, protejându-și familia cu seriozitate. Cu toate acestea, trebuie o socializare adecvată a câinelui, cu scopul de a preveni o eventuală agresivitate exagerată.

2. Belgian Malinois

Rasa de câine Belgian Malinois este cunoscută pentru agilitatea și abilitățile sale în cadrul unităților de poliție și militare, Belgian Malinois este un o rasă de câine atletică. Această rasă are nevoie de antrenamente specializate și multă socializare, astfel încât să se simtă confortabil în situații noi sau neobișnuite. Belgian Malinois are nevoie de numeroase activitatăți fizice, zi de zi, fiind potrivit pentru familii active ce îi pot oferi provocări constante.

3. Bullmastiff

Bullmastiff-ul este o rasă loială și curajoasă, dezvoltată inițial cu scopul de a proteja domeniile vânătorești. Cu o înfățișare impunătoare, rasa Bullmastiff poate fi intimidantă pentru intruși, însă este foarte afectuoasă cu familia sa. Pentru a își perfecționa instinctele naturale de pază, Bullmastiff-ul are nevoie de un antrenament adecvat și structurat. Citește mai multe detalii despre celelalte rase aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel