Câinele preşedintelui Joe Biden a atacat din nou. A mușcat un ofițer din Serviciul Secret al SUA

foto: Freepik *imagine cu rol ilustrativ
foto: Freepik *imagine cu rol ilustrativ

Ciobănescul german al preşedintelui Biden, Commander, a atacat din nou un membru al personalului din Serviciul Secret al Statelor Unite.

Un membru al Secret Service a avut de-a face cu... Commander, un câine în vârstă de 2 ani, luni, în jurul orei 20:00, la Casa Albă. Acesta a fost mușcat, incident confirmat de purtătorul de cuvânt al Secret Service, Anthony Guglielmi, într-o declarație pentru CBS News. Ofițerul a primit tratament medical de la personalul medical de la Casa Albă.

Evenimentul survine după ce documente federale, publicate în luna iulie, au relatat alte 10 presupuse atacuri ale aceluiași câine asupra ofițerilor și agenților Secret Service, începând cu luna octombrie 2022. Conform acestor documente, rănile nu au fost grave în niciunul dintre cazuri.

Într-un incident petrecut pe 26 octombrie 2022, conform e-mailurilor primite de Secret Service, un ofițer, care a preferat să rămână anonim, a relatat că Commander "a sărit la atac" asupra sa în prezența Primei Doamne, Jill Biden. Acest ofițer a explicat că Prima Doamnă "nu a reușit să-și recapete controlul asupra lui Commander și acesta a continuat să-l înconjoare. Cred că este doar o chestiune de timp până când un agent sau un ofițer va fi atacat sau mușcat."

Într-un alt incident, pe 11 decembrie 2022, un agent a fost mușcat de două ori în Grădina Kennedy de la Casa Albă, în prezența președintelui Biden, după ce câinele a fost eliberat din lesă, conform e-mailurilor.

Commander a fost dăruit soţilor Biden ca şi căţeluş, în decembrie 2021, după moartea ciobănescului lor german Champ la începutul aceluiaşi an. În acelaşi an, celălalt ciobănesc german al lui Biden, Major, a fost mutat în Delaware pentru a locui cu prieteni ai soţilor Biden, după ce a fost, de asemenea, implicat în mai multe atacuri la Casa Albă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel