Călătorii lirice, expoziție de Ioana Badea, la MOBU 2024

În perioada 29 mai -2 iunie Pavilionul Central al RomExpo va găzdui MOBU 2024, cel mai mare târg de artă contemporană din România. Artista Ioana Badea, printre expozanții mult așteptați. Ioana este membră a Uniunii Artiștilor Plastici din România.

În cadrul acestuia va expune și artistul vizual Ioana Badea alături de Celula de artă. Lucrările pot fi văzute pe simezele standului C12 Pavilionul Central unde artista vă va invita să o însoțiți  și vă va fi ghid în lumea “ Călătoriilor lirice “ Misterul conceptului, tehnica, parcursul artistic și alte dileme vă vor fi relevate de artist în cadrul sesiunii de dezbatere din data de 01 iunie ora 15.00.

Ioana Badea s-a născut la data de 1 septembrie 1976, în București, România, este absolventă a Universității Naționale de Arte din București, secția pictură, clasa Conf. Univ. dr. Ion Anghel, a absolvit Modulul de formare psihopedagogică din cadrul aceleiași universități, în prezent este masterand anul 2 la Universitatea Națională de Arte din București, secția pictură, clasa Conf. univ. dr. Ion Anghel.

Pentru Ioana Badea, parcursul activității creatoare a fost o călătorie de la figurativ către abstract, către arta conceptuală, volum și instalație.

Pentru realizarea acestui proiect a abordat o tehnică mixtă, a căutat să descopere corespondenți cromatici din natură cu toată complexitatea de tonuri, iar pentru a-i introduce în spațiul pictural a folosit pământ adus din locurile care au inspirat-o, rumeguș, cenușă, pulbere de sâmburi și coji de fructe uscate.

Celula de Artă este un proiect cultural independent condus de artiști (artist-run), care se manifestă în multiple spații de artă contemporană permanente sau temporare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel