Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 14 martie 2020

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 14 martie 2020. Pe data de 14 martie, este prăznuit Sfântul Benedict.

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 14 martie 2020. Sfântul Benedict s-a născut în Nursia, o provincie a Italiei, în anul 480 după Hristos. Primeşte tunderea în monahism de la monahul Roman. Se retrage într-un munte stâncos unde va rămâne într-o peşteră timp de peste trei ani, scrie crestinortodox.ro.

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 14 martie 2020. Sfântul Benedict din Nursia avea duhul înainte vederii, al vindecărilor, al scoaterii demonilor, al învierii morţilor. El se înfăţişa unora, iar altora le apărea în vis. Odată Sfântul Benedict a văzut cu duhul că paharul cu vin care i se pusese înainte este otrăvit. Când l-a însemnat deasupra cu semnul sfintei cruci, paharul s-a spart în bucăţi.

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 14 martie 2020. A întemeiat douăsprezece mănăstiri, în care a aşezat câte doisprezece monahi în fiecare. Și-a profeţit sfârşitul cu şase zile înainte de a muri - a poruncit să i se deschidă groapa, a chemat obştea şi după ce a sfătuit-o şi-a dat sufletul în mâinile lui Dumnezeu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel