Călin Donca a primit un cadou simbolic de Crăciun: Nu, nu este un ceas. Așa a considerat Moșul / video

Foto: Instagram Călin Donca
Foto: Instagram Călin Donca

Omul de afaceri Călin Donca, recent eliberat din închisoare, a primit un cadou simbolic de Crăciun.

Omul de afaceri Călin Donca și-a petrecut Crăciunul în familie, alături de soția Orianda și cei cinci copii, după ce a fost eliberat din închisoare la jumătatea lunii decembrie.

Într-o postare pe Instagram, acesta le-a dezvăluit urmăritorilor săi ce cadou a primit de Crăciun. Este vorba de două cărți. E vorba despre „Dumnezeu îți vorbește“ și „Conversații cu Dumnezeu“ de Neale Donald Walsch.

„Am primit și un cadou. Oare ce a venit la mine în acest an?! Nu, nu este un ceas. Cărți dragii mei, cărți. Moș Crăciun a considerat că trebuie să primesc cărți. Mulțumesc lui Moș Crăciun! Am treabă acum, am citit câte trei ore pe zi în ultimele trei luni și cred că ar trebui să-mi mențin obiceiul“, a precizat omul de afaceri.

CITEȘTE ȘI      -      Călin Donca, dezamăgit de reacția lui Dorian Popa atunci când l-a sunat: L-am întrebat dacă dorește să facem un vlog împreună / video

Eliberarea lui Călin Donca vine după ce Tribunalul Brașov a decis să înlocuiască măsura arestului preventiv în cazul acestuia, acuzat de constituire a unui grup infracțional organizat, delapidare, evaziune fiscală, înșelăciune și manipularea pieței de capital, cu cea a arestului la domiciliu.

„Vreau să mulțumesc judecătorilor care mi-au oferit ocazia de a sta în libertate și au fost îngăduitori. Mulțumesc prietenilor, familiei, soției eroine care a dus și firma și copiii și absolut tot“, a spus Donca la ieşirea din penitenciar.

Afaceristul a participat, alături de soția sa Orianda, la emisiunile „Chefi la cuţite” de la Antena 1 şi la „Mămici de pitici, cu lipici” de la Antena Stars.

Călin Donca deține în prezent o afacere profitabilă în domeniul energiei și se află în top 500 cei mai bogați români deși încă nu a împlinit vârsta de 40 de ani.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Calin Donca (@calindonca)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel