Călin Donca, grădinar sârguincios în prag de Revelion, alături de copii. Lecție de viață din partea afaceristului / video

Foto: Instagram Călin Donca
Foto: Instagram Călin Donca

Omul de afaceri Călin Donca petrece Revelionul alături de soția Orianda și cei cinci copii ai familiei.

Călin Donca, omul de afaceri care a fost reținut în septembrie, a fost eliberat la jumătatea acestei luni și își va petrece Reveionul în sânul familiei, alături de soția Orianda și cei cinci copii. Deși de Crăciun a stat într-un apartament, la trecerea dintre ani, Călin Donca va fi la vila luxoasă din apropiere de Brașov.

Într-o nouă postare pe Instagram, acesta prezintă modul în care se pregătește împreună cu cei cinci copii de venirea anului 2024. Cei mici au fost surprinși în timp ce grădinăreau și își ajutau tatăl la toaletarea arbuștilor și curățarea gazonului din curte.

„Astazi vă aduc o veste minunată: cine face gradina curată se va bucura de roadele ei!

Este incredibil cât de multă bucurie și satisfacție putem obține din cultivarea propriei grădini. Fie că este vorba de flori colorate, legume proaspete sau ierburi aromate, fiecare plantă ne aduce o bucurie aparte.

În plus, avem privilegiul de a fi conectați cu natura și de a ne bucura de frumusețea ei în fiecare zi. Fiecare moment petrecut în grădină este o oportunitate de a ne relaxa, de a ne reconecta cu noi înșine și de a ne încărca cu energie pozitivă.

Așa că, dragi prieteni, să ne bucurăm de această zi minunată și să ne dedicăm timpul și atenția grădinii noastre. Să o îngrijim cu dragoste și răbdare, să o hrănim cu apă și nutrienți și să ne bucurăm de fructele muncii noastre.

Cine face gradina curată se va bucura de roadele ei, iar aceste roade vor fi pline de sănătate, gust și satisfacție. Așadar, să ne punem mâinile la treabă și să creăm o grădină plină de viață și frumusețe!

Vă doresc o zi minunată și mult succes în toate proiectele voastre de grădinărit!“, a scris Călin Donca n descrierea clipului.

„Profităm de câteva zile frumoase cu soare și cu toții facem grădina curată și bineînțeles că așteptăm primăvara când o să vină toate roadele muncii noastre“, spune Călin Donca în clipul postat pe Instagram.

Video - mai jos.

CITEȘTE ȘI       -      Călin Donca, dezamăgit de reacția lui Dorian Popa atunci când l-a sunat: L-am întrebat dacă dorește să facem un vlog împreună / video

Călin Donca a fost reținut în septembrie

Omul de afaceri Călin Donca a fost reținut de Direcția Națională Anticorupție Brașov pe 20 septembrie 2023. Acesta a fost acuzat de constituirea de grup infracțional organizat și evaziune fiscală.

„Vreau să mulțumesc judecătorilor care mi-au oferit ocazia de a sta în libertate și au fost îngăduitori. Mulțumesc prietenilor, familiei, soției eroine care a dus și firma și copiii și absolut tot“, a spus Donca la ieşirea din penitenciar.

Afaceristul a participat, alături de soția sa Orianda, la emisiunile „Chefi la cuţite” de la Antena 1 şi la „Mămici de pitici, cu lipici” de la Antena Stars.

Călin Donca deține în prezent o afacere profitabilă în domeniul energiei și se află în top 500 cei mai bogați români deși încă nu a împlinit vârsta de 40 de ani.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Calin Donca (@calindonca)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel