Călin Donca le răspunde cârcotașilor: Nu vă mai îngrijiți pentru alții / Imagini cu tatăl afaceristului / video

Foto: TikTok Călin Donca
Foto: TikTok Călin Donca

Omul de afaceri Călin Donca este activ pe rețelele de socializare și le răspunde celor care îl critică pentru stilul de viață ales.

Călin Donca a fost eliberat din închisoare la jumătatea lunii decembrie și s-a întors în sânul familiei, alături de soția Orianda și cei cinci copii. De atunci, el a postat mai multe videoclipuri cu activitățile pe care le desfășoară acasă. Recent, a postat și un clip de la birou, la bustul gol, care a iscat numeroase comentarii în mediul online.

„Dar îmbrăcat nu se fac banii?“, l-a întrebat un urmăritor pe Călin Donca, după ce acesta a postat un videoclip la bustul gol la birou.

Omul de afaceri a apărut tot dezbrăcat, azi, la vila sa din județul Brașov, și i-a răspuns internautului.

„Este ora 8 și deja avem două ore de citit, avem jumătate de oră de sport și avem o zi frumoasă care a început. Zăpada e pretutindeni, iar cei care îmi recomandați un tricou, dragii mei, așa îmi place să lucrez, pentru că astfel sunt ținut în formă, vitalizat și când mi se face frig, mai fac o tură de sport, umeri, roata. Așadar, zi frumoasă! Nu vă mai îngrijiți pentru alții și faceți să fie bine pentru voi. Succes!“, i-a răspuns Călin Donca utilizatorului.

@calin.donca Replying to @Florentina Avram770 ♬ sunet original - Calin Donca

De asemenea, în weekend, Călin Donca le-a urat „La mulți ani!“ tuturor celor care poartă numele Sfântului Ioan. El a postat un scurt videoclip în care apare și tatăl său, sărbătorit al zilei de 7 ianuarie.

„La mulți ani celor care poartă numele Ion, Ioana și toate celelalte variante. Să ne bucurăm și să ne celebrăm sărbătoriții cu mare bucurie în anii care vin. La mulți ani!“, spune Donca.

@calin.donca

La multi ani tuturor celor cu numele de Ioan, Ioana si derivate, la multi ani tatalui meu Ioan si fetitei mele Ioana ????????❤️❤️????????

♬ Birthday - Anne-Marie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel