Călin Donca, lovitură pentru Dorian Popa, de Revelion / „Cea mai frumoasă veste la final de 2023“ / video

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Omul de afaceri Călin Donca își petrece Revelionul alături de soția Orianda și cei cinci copii ai familiei.

Omul de afaceri Călin Donca a postat pe Instagram un videoclip, chiar în ultima zi a anului, în care prezintă niște filmări aeriene cu parcurile fotovoltaice de la Codlea (Brașov), finalizate aproape în totalitate.

Anterior arestării lui Donca, influencerul Dorian Popa a investit alături de acesta în panouri fotovoltaice, însă ulterior s-a retras și a rupt orice legătură cu afaceristul stabilit în Brașov. Chiar recent, Călin Donca a mărturisit că a încercat să ia legătura cu Dorian Popa, însă acesta din urmă a refuzat orice formă de colaborare.

Eliberarea lui Călin Donca a venit după ce Tribunalul Brașov a decis să înlocuiască măsura arestului preventiv în cazul acestuia, acuzat de constituire a unui grup infracțional organizat, delapidare, evaziune fiscală, înșelăciune și manipularea pieței de capital, cu cea a arestului la domiciliu.

„Vreau să mulțumesc judecătorilor care mi-au oferit ocazia de a sta în libertate și au fost îngăduitori. Mulțumesc prietenilor, familiei, soției eroine care a dus și firma și copiii și absolut tot“, a spus Donca la ieşirea din penitenciar.

CITEȘTE ȘI        -        Călin Donca a primit un cadou simbolic de Crăciun: Nu, nu este un ceas. Așa a considerat Moșul / video

Potrivit lui Donca, lucrările la parcurile fotovoltaice au continuat și în perioada în care acesta a fost arestat, de acest lucru ocupându-se soția Orianda și partenerii care au avut încredere în afacerile sale și care i-au rămas alături pe durata arestului.

„Cea mai frumoasă veste pentru finalul anului 2023 este că frumosul nostru parc S 6,7,8,9 și 10 din Codlea de 3.500 de kW putere este finalizat în partea de construcție aproape 100%. După cum vedeți, mă uit la aceste imagini cu frumosul părculeț în care se poate vedea și punctul de conexiune, și anvelopa de la punctul trafo, deci am făcut un progres nemaipomenit în momentul în care am fost blocat in activitate. Totuși, compania a mers mai departe prin ajutorul soiei mele și a celor care ne-au fost alături.

CITEȘTE ȘI       -      Călin Donca, grădinar sârguincios în prag de Revelion, alături de copii. Lecție de viață din partea afaceristului / video

Așadar, consider că ce a fost mai greu a trecut deja, iar povara muncii noastre se vede prin fapte în acest frumos părculeț. După cum îl vedeți, este gata în proporție foarte mare. Lipsesc câteva amănunte și vom face inaugurarea, la care vă invit cu mare drag  pe toți cei care ați investit alături de noi și pe toți cei care veți primi, în fiecare lună, când parcul va fi funcțional, bani din partea energiei produse. Așadar, energia produsă va merge mai departe, iar noi ne vom bucura de rezultatele pe care le merităm deplin.

Succes în 2024 și fie ca energia să fie cu noi!“, a precizat Călin Donca în videoclipul postat pe Instagram.

CITEȘTE ȘI       -      Călin Donca, mesaj despre ieșirea din zona de confort: Toate situațiile obișnuite și normale nu te cresc, ci te țin acolo unde ești / video

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Calin Donca (@calindonca)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel