Călin Donca, mesaj despre ieșirea din zona de confort: Toate situațiile obișnuite și normale nu te cresc, ci te țin acolo unde ești / video

Călin Donca a transmis un nou mesaj, deși se află în spatele gratiilor

Pe pagina de Instagram a lui Călin Donca, omul de afaceri reținut de DIICOT pentru constituirea de grup infracțional organizat și evaziune fiscală, continuă să fie postate clipuri video cu acesta.

În cel mai recent dintre clipuri, Călin Donca vorbește despre părăsirea zonei de confort și perpetuarea stării de evoluție a omului, indiferent de vicisitudinile prin care trece.

„În momentul în care apar situații neobișnuite, acolo este omul din tine care crește. Acolo ieși din zona de confort și crești, devii mai mult decât ai fost ieri. Toate situațiile obișnuite și normale nu te cresc, ci te țin acolo unde ești. Nu evoluezi și rămâi la omul care ai fost ieri. 

Iar dacă eu am învățat ceva despre planetă, despre natură și despre rolul nostru aici este că noi toți suntem creați să evoluăm, iar atunci când copacul nu o să mai crească, pentru că a crescut destul, atunci o să mă opresc și eu din evoluție“, spune Călin Donca în mesajul postat pe Instagram.

CITEȘTE ȘI       -      Mama lui Călin Donca răspunde acuzațiilor care i se aduc fiului său: „A furat bani de la oameni?“ / „Nu!“

De curând, Orianda Donca, soția omului de afaceri, a transmis un mesaj emoționant privitor la copiii pe care îi are  cu Călin Donca.

„După multe zile de eforturi, nopți nedormite și cearcăne adânci, mă surprind între ei, moment în care pentru câteva clipe fac o pauză de la toate și doar mă bucur de prezența lor cu care ne-a binecuvântat Dumnezeu”, a scris Orianda Donca pe InstaStory.

De cealaltă parte, avocatul Teodor Cârnaț a explicat prin ce trece familia lui Călin Donca de când acesta a fost reținut, Orianda fiind nevoită să apeleze la ajutorul prietenilor de familie pentru a face față cu îngrijirea celor mici.

„Eu sunt de părere că atunci când persoana este privată de libertate trebuia să se țină cont de interesul primar al copilului, cu ce mijloace financiare rămâne copilul acasă și cum vor fi întreținuți ei cinci copii.

Chiar dacă Orianda a fost lăsată acasă cu copiii, toate conturile au fost blocate. Ea văd că recurge la ajutorul prietenilor 

Văd că autoritățile prin ținerea și arestarea lui Călin au urmărit să-l discrediteze, să-i lipsească, să-l demotiveze, să-l scape de acei urmăritori care aveau încredere în el pe rețelele de socializare. Eu sunt de părere că autoritățile înainte de a recurge la arest trebuiau să vadă dacă astfel de componente de infracțiune corespund măsurii de arest preventiv sau dacă putea să fie lăsat în arest la domiciliu și ulterior să-și demonstreze vinovăția“, a spus Teodor Cârnaț.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Calin Donca (@calindonca)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel