Camera de Comerț Bilaterală Eleno-Română: noul Consiliu Director și principalele obiective

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Camera de Comerț Bilaterală Eleno-Română anunță noul său Consiliu Director și obiectivele-cheie, în urma alegerilor desfășurate la sfârșitul lunii iunie. Organizația reprezintă interesele a peste 100 de companii care activează atât în România, cât și în Grecia. 

Grecia se află în topul țărilor investitoare în România, suma totală alocată pentru investiții de către companiile elene depășind 54 de miliarde EUR până la sfârșitul anului 2023, conform Biroului pentru Afaceri Economice și Comerciale al Ambasadei Greciei la București.

Noul Consiliu Director al Camerei de Comerț Bilaterale Eleno-Române, desemnat în urma alegerilor, este alcătuit din:

Vasilios Stavrou, Valvis Holding - Președinte

Dimitris Tranakas, Oxygen – Vicepreședinte

Alfieris Ioannis, Accord Group - Secretar General

Sotirios Intzes, Drakopoulos Law - Consilier financiar 

Seferis Christodoulos, TGS - Membru

Ioannis Felemegkas, TUV Nord - Membru

Georgios Kapraras, K-BOX – Membru

În cadrul primei ședințe a noului Consiliu Director, conducerea a stabilit prioritățile strategice și domeniile de acțiune pentru mandatul său. Acestea includ teme cheie legate de dezvoltarea economică, societală și culturală a celor două țări, precum și de schimburile dintre acestea, dar și de îmbunătățirea cadrului legal și de afaceri în domeniul antreprenoriatului. 

„În calitate de președinte al Camerei de Comerț Bilaterale Eleno-Române, alături de colegii mei din Consiliu, ne-am propus să îmbunătățim dialogul cu factorii de decizie de la București și să oferim susținere constantă membrilor noștri, care contribuie semnificativ la creșterea PIB-ului României. De asemenea, vom evidenția cele mai importante oportunități de afaceri și îi vom informa pe potențialii investitori. Nu în ultimul rând, ne angajăm să protejăm și să promovăm patrimoniul nostru cultural, onorând tradițiile, istoria și cultura națiunilor noastre prietene”, a declarat Vasilios Stavrou, președintele Camerei de Comerț Bilaterale Eleno-Române.

Despre Camera de Comerț Bilaterală Eleno-Română

Camera de Comerț Bilaterală Eleno-Română este cea mai reprezentativă instituție pentru comunitatea elenă de afaceri din România. De la înființarea sa în 2011, obiectivul principal al HRCC a fost protejarea și dezvoltarea relațiilor comerciale, a locurilor de muncă, serviciilor și exporturilor. De asemenea, promovează și dezvoltă relațiile economice și comerciale dintre Grecia și România. Organizația reunește peste 100 de membri, reprezentând companii cu origini elene sau internaționale, care activează atât în România, cât și în Grecia. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați https://www.hrcc.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel