Camera Deputaţilor a votat ridicarea imunității lui Nelu Tătaru

Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Camera Deputaţilor s-a întrunit luni în plen pentru a discuta și vota asupra raportului Comisiei juridice referitor la aprobarea solicitării de percheziție informatică și domiciliară în cazul deputatului Nelu Tătaru, acuzat de primirea unei mite.

Update:

A fost votată ridicarea imunității lui Nelu Tătaru în Parlamentul României. Au fost 177 de voturi pentru această inițiativă, 12 împotrivă, și o singură abținere, potrivit Antena 3 CNN.

Știre inițială: Potrivit regulamentului, decizia se va lua cu votul majorităţii deputaţilor prezenţi. Votul va fi secret cu bile.

Şedinţa este condusă de preşedintele Camerei Deputaţilor, Daniel Suciu, care a anunţat că şi-au înregistrat prezenţa 173 de parlamentari, din totalul de 330.

Tătaru a declarat, înainte de şedinţă, că este nevinovat

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a aprobat tot luni, în unanimitate, un raport de încuviinţare a cererii de percheziţie informatică şi domiciliară a lui Nelu Tătaru. El a fost prezent la şedinţa Comisiei juridice, însoţit de şase avocaţi. Tătaru a declarat, înainte de şedinţă, că este nevinovat, că nu a luat niciodată bani de la pacienţi şi că vrea să se facă dreptate în ceea ce îl priveşte.

Nelu Tătaru a fost pus sub urmărire penală, joia trecută, de procurorii DNA într-un dosar în care este acuzat că ar fi primit mită, ca medic, sume de bani cuprinse între 100 şi 500 de lei, precum şi bunuri alimentare, conform Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel