Campania "Ilfov, prin ochii tăi", un succes. Mii de perechi de ochelari la Buftea

Hubert Thuma: De săptămâna viitoare ajungem cu acest proiect atât de benefic în localitățile Clinceni și Dragomirești-Vale
Hubert Thuma: De săptămâna viitoare ajungem cu acest proiect atât de benefic în localitățile Clinceni și Dragomirești-Vale

Hubert Thuma, președintele PNL al Consiliului Județean Ilfov, a anunțat rezultatele campaniei "Ilfov prin ochii tăi" desfășurată la Buftea.

"Vin către voi cu noi informații despre campania „Ilfov, prin ochii tăi”. Tocmai ce s-a încheiat în Buftea, unde s-au prescris peste 3.200 de perechi de ochelari. Totul e complet gratuit.

Mai exact, în Buftea, în cinci săptămâni de campanie:

- 1.829 de persoane au fost consultate;

- 3.247 de perechi de ochelari cu dioptrii au fost prescrise;

- 1.439 de persoane au avut nevoie de câte două perechi de ochelari (aproape și distanță);

- cinci persoane au avut nevoie de câte trei perechi de ochelari cu distanță intermediară (ne referim la ochelarii indicați pentru calculator).

Ochelarii vor fi gata în aproximativ patru săptămâni de la terminarea campaniei și vor fi livrați în numele beneficiarului, la adresa Centrului Cultural Buftea, str. Stirbey-Vodă, nr.8, oraș Buftea, de unde vor putea fi ridicați.

Campania continuă. De săptămâna viitoare ajungem cu acest proiect atât de benefic în localitățile Clinceni și Dragomirești-Vale. Programările se fac la numerele 0755.104.541 și 0755.031.717.

„Ilfov, prin ochii tăi” este un proiect de suflet pentru mine. Le mulțumesc enorm partenerilor noștri de la Lensa și colegilor mei care se ocupă, astfel încât totul să se desfășoare ca la carte!", a precizat Hubert Thuma.

Detalii privind condițiile de eligibilitate și înscrierea în program: https://shorturl.at/drIT0.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel