Campanie anti-Inna pe Facebook

Inna
Inna

Timișorenii s-au unit pe Facebook împotriva Innei deoarece nu sunt de acord cu suma pe care aceasta urmează s-o primească pentru a concerta în orașul lor.

Pentru ca cea mai în vogă artistă din România să susțină un concert extraordinar în Timișoara, pe 3 august, viceprimarul Dan Diaconu a anunțat că poartă negocieri cu aceasta.

"Inna a fost invitată să cânte la zilele Timișoarei pentru suma de 20.000 de euro. În calitate de cetățeni ai orașului, credem că astfel de sume ar trebui alocate altor activități cu adevărat importante în administrația publică", spun timisorenii care au creat o pagină pe Facebook, informează Ziare.com

Viceprimarul a răspuns cetățenilor că va continua negocierile cu artista și cu managerul acesteia, considerând că timișorenii merită ca cea mai în vogă cântăreață să vină de ziua orașului.

Fiecare are dreptul să-și spună părerea, din punctul acesta de vedere. Eu nu văd utilitatea unei astfel de pagini. Nu a fost nimeni să se plângă la noi de lucrul acesta. Sigur că îi luăm în seamă. Dacă vin la noi, le putem explica argumentele noastre pentru un astfel de eveniment. Până la urmă, Timișoara are 300.000 de oameni, e dreptul lor. Nu știu dacă paginile de Facebook sunt într-un fel soluția", a declarat Dan Diaconu pentru sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel