Campion la mâncat hotdogi, interzis să concureze anul acesta. Motivul? A semnat cu o companie care vinde hotdogi pe bază de plante

Captură de ecran / Foto: Video Youtube ESPN
Captură de ecran / Foto: Video Youtube ESPN

Citește în articol mai multe despre interzicea campionului.

Campionul dinastic la mâncat hotdogi, Joey Chestnut, nu va participa la concursul de mâncat hotdogi al companiei Nathan's Famous din acest an, după ce a ajuns la un acord cu compania de alimente vegetale.

„Suntem devastați să aflăm că Joey Chestnut a ales să reprezinte o marcă rivală care vinde hotdogi pe bază de plante în loc să participe la concursul de mâncat hotdogi 'Nathan's Famous Fourth of July Hot Dog Eating Contest' din 2024”, a precizat într-un comunicat organizația Major League Eating (MLE), care supervizează evenimentul.

Chestnut a câștigat "centura galbenă de muștar" de 16 ori, a mâncat un record mondial de 76 de hotdogi și chifle în 10 minute în 2021.

Cofondatorul MLE, George Shea, a declarat că organizația a încercat să țină cont de Chestnut și de echipa sa de management, ceea ce a inclus să-i permită să participe într-un concurs rival fără marcă de mâncat hotdogi de Ziua Muncii.

”Regulă veche”

„Este o regulă veche să nu reprezinți o marcă rivală”, a spus George Shea.

De asemenea, MLE a subliniat că lui Chestnut nu i-a fost interzis pe viață să participe la competiții, invocând relația sa de 20 de ani cu liga. Organizația a precizat că, pentru a reveni, Chestnut trebuie să renunțe la înțelegerile cu mărci care rivalizează cu Nathan's.

„Joey Chestnut este un erou american. Nimic nu ne-ar plăcea mai mult decât să îl avem la 'Nathan's Famous International Hot Dog Eating Contest', pe care l-a dominat ani de zile. Sperăm să revină atunci când nu va reprezenta o marcă rivală”, a declarat MLE într-un comunicat, conform CNN.

Acesta nu este primul caz în care Nathan's se ceartă cu câștigătorii lor. Rivalul lui Chestnut și fost campion, Takeru Kobayashi, nu a participat la concursul din 2010, se pare din cauza disputelor cu compania legate de semnarea unui contract exclusiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel