Canalul Dunăre-Marea Neagră. Prins în timp ce fura 270 de litri motorină de la un remorcher-împingător

hoți-motorină
hoți-motorină

Un bărbat a fost prins în flagrant de o patrulă a jandarmi, în timp ce încărca într-un autoturism aproximativ 270 de litri de motorină furată din tancul de combustibil al unui remorcher-împingător, informează Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ).

Acesta era acostat pe malul Canalului Dunăre Marea Neagră, în zona Ecluzei Cernavodă.

Potrivit sursei citate, în seara zilei de sâmbătă, 4 mai a.c., în jurul orei 20.30, un echipaj din cadrul IJJ Constanţa a identificat un autoturism cu portbagajul deschis, staţionat pe malul Canalului Dunăre-Marea Neagră, în zona ecluzei Cernavodă, la bordul căruia fusese încărcată în canistre cantitatea de aproximativ 270 litri combustibil.

'Conducătorul autoturismului, în vârstă de 44 de ani, din Cernavodă a recunoscut că a încărcat aproximativ 270 litri de combustibil în mai multe recipiente, dintr-un împingător ancorat pe malul canalului, jandarmii întocmind, în acest caz proces-verbal conform prevederilor Codului de Procedură Penală, pentru sustragerea de produse petroliere' - se arată în comunicatul IJJ.

Persoana surprinsă în flagrant a fost predată lucrătorilor Postului de Poliţie Transporturi Navale Medgidia, împreună cu bunurile găsite asupra sa, pentru continuarea cercetărilor. 

VEZI ȘI Explozie la un bancomat din Arad. Surpriza pe care au avut-o hoții

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel