CANCER. Care este legătura dintre consumul de CAFEA şi cancerul la ficat

Consumată de sute de milioane de oameni din întreaga lume, cafeaua  are şi alte beneficii, pe lângă trezitul din starea de somnolenţă.

Un studiu nou publicat de World Cancer Research Fund a dovedit că aceasta - cafeaua - scade semnificativ riscurile de cancer la ficat.

Cafeaua este plina de antioxidanti, stimuleaza activitatea cerebrala, arde grasimile si imbunatateste mai multe functii cognitive: memoria, dispozitia, vigilenta, nivelul de energie din corp.

Citește și: Drojdie de bere, beneficii. Luptă împotriva canceruluişi al psoriazisului, prietenul sistemului nervos

Mai nou, la acestea, tocmai s-a adaugat inca un beneficiu important: World Cancer Research Fund a publicat un studiu care dovesteste, cu cifre semnificative, ca bautura de dimineata scade riscul de cancer la ficat cu 14%. Cercetatorii pun asta pe seama compusilor din cafea care lupta cu toxinele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel