EXCLUSIV  Cancer de colon, reflux gastroesofagian: endoscopie și radioscopie. Prof. dr. Gabriel Constantinescu, la DC Medical și DC News

Despre cancerul de colon, endoscopie, radioscopie. Prof. dr. Gabriel Constantinescu vine la DC Medical și DC News. Emisiunea va fi difuzată la ora 12.00.

Prof. dr. Gabriel Constantinescu, medic primar gastroenterologie la Spitalul Clinic SANADOR este invitatul zilei la interviurile DC Medical și DC News.

Gabriel Constantinescu este profesor universitar, medic primar Gastroenterologie, Doctor în Științe Medicale și medic primar Medicină internă.

Prof. Dr. Gabriel Constantinescu este recunoscut ca specialist de excepție în domeniul procedurilor avansate de endoscopie intervențională. Acesta realizează proceduri avansate de diagnostic și tratament prin intermediul endoscopiei digestive.

Gabriel Constantinescu are o experiență vastă în domeniul procedurilor endoscopice, coordonând și realizând peste 15.000 de astfel de proceduri, inclusiv proceduri intervenționale.

Mai mult, conduce de aproape două decenii primul laborator de endoscopie diagnostică și intervențională din România, la Spitalul Clinic de Urgență București.

Alături de jurnalistul Val Vâlcu, medicul Gabriel Constantinescu ne va explica impactul stilului de viață în ceea ce privește dezvoltarea cancerului de colon și va aborda subiecte precum:

- boala ulceroasă

- boala de reflux gastroesofagian

- radioscopia cu bariu

- endoscopia digestivă

Despre toate aceste subiecte interesante, dar și despre multe altele, află în interviul ce va fi difuzat vineri, ora 14:00, pe Youtube DC Medical și DC News, dar și pe pagina de Facebook DC Medical și DC News.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel