Când a simțit Paula Chirilă cea mai mare rușine

paula_chirila
paula_chirila

Oricare artist se poate confrunta de-a lungul carierei sale cu momente delicate, chiar jenante uneori, cărora este bine să le facă față cu succes. Nici Paula Chirilă, prezentatoarea emisiunii “Draga mea prietenă”, de la Kanal D, nu a fost scutită de un asemenea ghinion, ea recunoscând, de altfel, că, în urmă cu un an , la o reprezentație cu piesa de teatru “Un bărbat și mai multe femei”, a căzut de pe scenă, spre uluiala spectatorilor.

“N-am simțit niciodată atâta rușine. A fost cumplit!”, spune Paula Chirilă.

Aparent dramatică, povestea se pare că a avut și o componentă amuzantă, după cum spune chiar protagonista: “În loc de scară, proprietarul locului unde s-a jucat piesa, a pus în spatele scenei un taburet ce făcea trecerea dintre scenă și culise. Eu tot intram și ieșeam din scenă, ca să mă schimb, pentru că interpretam mai multe personaje. Era intuneric, taburetul era moale și la un moment dat nu am mai călcat atât de bine el, aveam tocuri în picioare. M-am dus la vale, cu tot cu taburet și cu picioarele-n sus. Am căzut în spatele scenei. Liniște era oricum în sală și … s-a făcut și mai liniște”. Actrița nu s-a pierdut însă cu firea și a “jucat” tot momentul ca și cum acesta ar fi făcut parte din scenariu.

“Urma să intru pe scena în rol de directoare. A venit colegul meu, s-a apropiat … și a strigat către mine: <Doamna directoare? Ce ați pățit?> În momentul acela mi-am spus: ori mă opresc aici, ceea ce este foarte penibil, ori continuu scena ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat și <legalizez> situația. Am continuat firesc dialogul: <Nu se poate ca în această intituție să se întâmple așa ceva!>, și nu mai știu ce am mai adăugat, țin minte doar că pentru că tremuram de rușine, de parcă m-ar fi dezbrăcat cineva în public”, își amintește Paula Chirilă.

Alături de Cristina Cioran, Paula Chirilă prezintă "Draga mea prietenă" în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 10.00, la Kanal D.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel