Când bați ouăle pentru omletă, pune și câteva lingurițe de apă. Trucul folosit în restaurante

Acest truc chiar te va surprinde. La cât este de eficient, nu ar fi de mirare ca bucătarii din restaurante să-l folosească și ei. Iată cum funționează.

Ouăle ochiuri nu se lipesc de marginile tigăii dacă în uleiul fierbinte se pune un praf de făină, care se lasă să se rumenească, apoi se adaugă ouăle.

Carnea tocată de porc are o textură mai aerată, de aceea trebuie să folosiți mai multe ouă. Pentru a obține pârjoale sau chifteluțe ce își țin bine forma, folosiți cartofi. Amestecați 500 g de carne tocată cu un cartof ras. Astfel, veți utiliza o cantitate minimă de ouă, iar produsul final se va menține foarte bine.

Pentru a face o omletă foarte pufoasă, adăugaţi, atunci când bateţi ouăle, câteva linguriţe de apă.

Vezi și: Unge carnea cu ulei de măsline, înainte de prăjire. Secretul gospodinelor adevărate. Rezultat extraordinar!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel