Când sângele scrie povești de iubire. Ryan Reynolds și cei 3 frați ai săi, Jeff, Terry și Patrick, împreună pe viață. Fotografia virală care a topit inimile fanilor

Ryan Reynolds și frații lui - Jeff, Terry și Patrick. Foto: Ryan Reynolds, Instagram
Ryan Reynolds și frații lui - Jeff, Terry și Patrick. Foto: Ryan Reynolds, Instagram

Iată povestea impresionantă a celor patru frați celebri de la Hollywood pe care moartea tatălui i-a apropiat mai mult ca niciodată!

De curând, actorul Ryan Reynolds a postat în online o fotografie care a emoționat pe toată lumea: o îmbrățișare de grup cu frații lui - Jeff, Terry și Patrick, postare care a adunat în doar câteva ore peste 110 000 de aprecieri.

                                                               

"În copilărie, eram cel mai mic dintre cei patru băieți. Nu eram considerat un frate mai mic, eram considerat o țintă în mișcare", a spus Ryan într-un interviu la SiriusXM EW Radio. „Modul în care am rămas în viață a fost cu gura, pentru că nu aveam cum să câștig vreodată cu pumnii”, a rememorat actorul, într-o notă comică, pentru revista People.

Jeff a fost primul prieten al lui Ryan

Dintre cei trei frați, Jeff este cel mai apropiat. Conturile lui de pe rețelele sociale nu sunt publice și rar a fost văzut în afara fotografiei ocazionale pe care Ryan a distribuit-o. În 2017 actorul a postat o poză cu ei doi când erau copii de ziua lui Jeff și a dezvăluit că îl consideră primul prieten pe care l-a avut vreodată.

„Poate să am trei frați mai mari, dar doar un singur Jeff”, a scris actorul. „Ai fost primul prieten pe care l-am avut vreodată. Dacă ar fi fost vreodată un incendiu și ar trebui să aleg un membru al familiei pe care să îl salvez, evident că aș fi eu. Dar dacă aș avea timp să mai salvez unul... aș intra din nou în clădirea în flăcări pentru tine".

Ryan și Jeff, în copilărie / foto: Ryan Reynolds, Instagram

Cei patru băieți au fost crescuți în Vancouver de mama lor, Tammy Reynolds, și de tatăl lor, James „Jim” Chester Reynolds . James a murit în 2015 după o luptă de 20 de ani cu boala Parkinson, despre care a discutat rar cu familia sa. 

Foto: Ryan Reynolds, Instagram / Ryan și tatăl lui

Ryan s-a născut pe 23 octombrie 1976, în Vancouver, Canada. Actorul a povestit pentru sursa citată despre cum a crescut în orașul-port.

„Pentru mine a fost un loc ideal de locuit”, a spus el. „În fundalul unui vast lanț de munți și flancat de Oceanul Pacific, era un loc de joacă natural.”

"Am petrecut mult timp cu frații mei mai mari și, la rândul lor, frații mei erau foarte apropiați de mine. Mă mai alegeam și cu vânătăi, se numeau "tratamente de urgență". Eram tachinat pentru că am fost copilul sensibil căruia îi plăcea să tundă gazonul, să asculte de părinți, luam mult mingi în față. Am rămas "băieți" până astăzi" -  a mai spus actorul.

Frații lui l-au protejat

Ryan își descrie tatăl ca pe un „tip dur” care a fost ușor agresiv cu familia. Într-un episod din filmul lui David Letterman "My Next Guest Needs No Introduction" , actorul a împărtășit o poveste despre cum, atunci când avea 12 ani, a făcut ceva rău împotriva dorințelor tatălui său și, drept pedeapsă, a fost urecheat destul de rău. El i-a povestit lui Letterman: „Frații mei au spus: „O să mori. Vei apărea la cină în seara asta și va fi o moarte dezordonată prin înjunghiere, pentru că tata va lua una dintre ustensile și te va înjunghia”. "

Din fericire, acea „înjunghiere” nu a avut loc pentru că atunci când familia s-a așezat la cină în acea seară, Ryan s-a uitat în jurul mesei și a văzut că și toți cei trei frați ai lui mai mari aveau urechile roșii. Nu aveau de gând să-l lase să înfrunte singur mânia tatălui său. Așa că au ales să fie și ei pedepsiți, ca să sufere împreună" -  a mai spus Ryan.

Boala tatălui lor i-a apropiat

Înainte de a fi diagnosticat cu boala Parkinson, James, tatăl celor patru băieți, a lucrat în Poliție. Deși pare mulțumit de calea pe care și-a ales-o în carieră, actorul a declarat pentru The Sydney Morning Herald în 2010 că, dacă nu ar fi fost actoria, și-ar fi dorit să devină polițist.

Pierderea capului familiei în 2015 a fost o perioadă dificilă pentru Ryan și frații săi. Actorul a spus că, deși tatăl său nu a vorbit despre lupta lui cu boala, diagnosticul său a adus întreaga familie mai aproape.

„Ne-a fortțat pe toți să căutăm resurse și asta ne-a unit și mai mult”, a spus Ryan într-un interviu din 2014 pentru Today . „Și pentru noi, într-un mod ciudat, ne-a cam adus împreună. Pentru totdeauna.”

Chiar și în ultimele momente ale tatălui său, el și frații lui îl făceau pe "bătrân" să râdă. „Eram cu toții acolo împreună, eu și frații mei, doar glumeam cu el. Și, bineînțeles, ajungem să ne destăinuim unul altuia. I-am recomandat doctorului să crească doza de Dilaudid pentru tata pentru a-l avea mai mult timp cu noi.”

Sunt doar câteva dintre amintirile de suflet ale îndrăgitului actor despre care nu vorbește foarte des. În schimb, ori de câte ori prinde ocazia, postează fotografii cu frații lui, din diverse locații, de la evenimentele unde se întâlnesc, uneori accidental.

Foto: Ryan Reynolds Instagram

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel