Când se deschide sezonul de schi pe Valea Prahovei

foto: Freepik
foto: Freepik

Când urmează să se deschidă pârtiile la munte?

De weekendul trecut iarna și-a făcut deja simțită prezența în zonele montane, dar pasionații de sporturi încî mai așteaptă vestea cea mare - deschiderea sezonului de schi pe Valea Prahovei. Deși tunurile de zăpadă artificială au fost activate în Azuga iar stratul de zăpadă s-a acumulat în cantități generoase, administratorii pârtiilor au emis comunicate menite să ofere detalii despre momentul deschiderii sezonului de schi.

Administratorii au fost fermi în respingerea zvonurilor nefondate: „Ne pare rău să vă dezamăgim, însă zvonurile că pe pârtiile din Azuga se schiază în acest weekend sunt false. Fake news. Așa cum am promis, dăm startul sezonului de schi pe data de 30 noiembrie. Sunteți pregătiți?”, a fost mesajul clar transmis de administratorii Domeniului Schiabil din Azuga, potrivit Click!

În același timp, în Sinaia, entuziasmul iubitorilor de schi a fost temperat, chiar dacă ninsorile au acoperit cea mai mare parte din zonă. Cu toate acestea, stratul de zăpadă nu este încă suficient de gros pentru a permite deschiderea pârtiilor. Este posibil, însă, ca situația să se schimbe de săptămâna viitoare când se anunță ninsori abundente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel