EXCLUSIV  Când știi că este momentul să investești în criptomonede. Cristian Vasile arată care sunt investitorii cu șanse mai mari de câștig

foto pexels
foto pexels

Vrei să investești în criptomonede, dar nu știi dacă acum e momentul?

Cristian Vasile, specialist în criptomonede, a vorbit, în emisiunea ”D`Economic News” cu Alex Vlădescu, de la DCNews și DCNewsTV, despre investiția în criptomonede. Vorbind despre exemplul Bitcoin, el a recunoscut că domeniul este haotic și e greu să ghicești: ”În ianuarie 2022, Bitcoin era la 47.000 și a scăzut în ianuarie 2023 la 16.000. Mulți oameni așteaptă un preț de 10.000, acum suntem la 30.000. Prețul este destul de haotic, e foarte greu să ghicești ce se va întâmpla și când, sunt două variabile cheie pe care nimeni nu le poate ghici. Cert este că prețul a tot crescut și de fiecare dată când crește, crește mai mult decât se așteaptă oricine. Când Bitcoin a atins un dolar nimeni nu și-ar fi imaginat că atinge o mie de dolari. A atins apoi 22.000 de dolari, s-a întors la 3.000 de dolari, a ajuns la 69.000 de dolari, acum suntem iarăși la 30.000”. 

Întrebat când știi că iei decizia corectă cu privire la momentul investiției, dacă să investești acum sau să mai aștepți, Cristian Vasile a spus că ”e foarte important să hotărăști ce vrei să obții din piață, sunt investitori diferiți, care sunt dispuși să-și asume un nivel mai ridicat de risc, cum sunt și investitori care nu vor să riște foarte mult și atunci își iau un timeframe mai lung în care să-și păstreze banii în piață. Din experiența noastră, investitorii cu un timp cât mai îndelungat în piață au șanse mai mari de câștig. Nimeni nu poate să-ți spună că acum este momentul să cumperi. În principal, dacă ai suficient capital astfel încât să nu trebuiască să lichidezi poziția pe care ai deschis-o, ești safe în piață”. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel