Când vine vorba de paste, există un secret. Silueta e salvată!

Paste
Paste

Nutriționistul Mihaela Bilic a dezvăluit care este secretul când vine vorba de paste.

„Pastele nu îngrașă dacă sunt fierte al dente. Și dacă porția e corectă. Când vine vorba de paste, secretul stă în sos și în cantitate. Porția corectă înseamnă 80 g paste crude/nefierte, adică 250-300 g când sunt gata preparate. În ultima vreme, eu am făcut o pasiune pentru pastele proaspete (pasta fresca), cele pe care le găsim la pungă vidată și sunt gata în 2-3min (față de 11 min cât trebuie fierte pastele deshidratate)", a transmis nutriționistul Mihaela Bilic pe contul de Instagram.

„Indiferent de sortiment, respectați timpul de fierbere de pe ambalaj și aveți grijă să fie "al dente" (ușor tari)- îngrașă mai puțin. Nu merită irosit bugetul caloric pe o porție de paste integrale, gustul lor este net inferior iar caloriile sunt mai multe, pentru că au nevoie de mai mult sos. Apropo de sos, fiți zgârciți cu uleiul: pastele calde absorb grăsimea ca un burete.

Și țineți cont că o lingură de smântână este echivalentă cu numai 1/2 lingură de ulei, deci nu vă feriți de ea", a adăugat Mihaela Bilic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel