Candidează Dan Șucu la Primăria Capitalei? Comunicat oficial din partea soției omului de afaceri

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Soția omului de afaceri Dan Șucu a lămurit o posibilă candidatură a acestuia la Primăria Capitalei. 

În ultima perioadă s-a speculat că Dan Șucu ar putea candida la primăria Bucureștiului. Diana Șucu, soția omului de afaceri, susține că aceasta este doar o speculație neîntemeiată, iar acesta nu se va implica în nici un fel de activitate politică. 

„În mass-media a circulat o știre complet nefondată cu privire la o posibilă aspirație politică a soțului meu, Dan Șucu. 

Acesta a subliniat în mod repetat că nu își dorește implicare în sfera politică, menționând că, în calitate de președinte al Concordiei, cea mai importantă confederație patronală din România, o astfel de implicare ar fi inacceptabilă. 

În concluzie, aceste afirmații sunt pur și simplu speculații neîntemeiate”, se arată într-o postare a Dianei Șucu.

Dan Șucu în creștere de imagine

Dan Șucu este proprietarul unui celebru brand de mobilă din România, iar notorietatea acestuia a crescut accelerat în urma preluării acționariatului majoritar al clubului de fotbal Rapid. Aparițiile de la emisiunea "Imperiul Leilor" l-au făcut cunoscut pentru prima dată românilor. Acesta a fost jurat timp de mai multe sezoane și a fost apreciat drept unul dintre cei mai cumpătați și serioși oameni de afaceri care au participat la această emisiune.

În ultima perioadă acesta a intrat și în câteva proiecte imobiliare. Mai multe voci au susținut că o candidatură a sa ar fi în conflict de interese având în vedere proiectele în care este implicat în acest moment. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel