Cântăreață celebră, top sfaturi cum să slăbești fără să te înfometezi

FOTO: Freepik @BillionPhotos
FOTO: Freepik @BillionPhotos

O cântăreață a spulberat zvonurile conform cărora recenta sa pierdere în greutate a fost datorită utilizării Ozempic sau a înfometării.

Citește și articolul - Adio Ozempic! Ce să mănânci la micul dejun ca să slăbești natural

Este vorba despre Lizzo, renumită pentru susținerea pozitivității corporale. Artista a precizat faptul că nu a folosit Ozempic, un medicament utilizat în general pentru diabet și pierderea în greutate, notează USA Today.

Cum a răspuns Lizzo la critici. Cum a slăbit

Într-o postare pe rețeaua socială Instagram, Lizzo a spus faptul că transformarea ei a fost datorită a unei perioade de cinci luni de antrenament cu greutăți și a unui deficit caloric, dar nu datorită medicamentului Ozempic. Astfel, Lizzo a răspuns la criticile care spuneau că folosește medicamente.

În alte numeroase postări, cântăreața Lizzo a împărtășit actualizări despre cum a slăbit, inclusiv clipuri de la antrenament și reflecții privind corpul ei. Lizzo și-a îmbrățișat corpul în toate etapele, spunând că a fost „fine both ways”. Lizzo a zis că nu este „slabă” nici acum. Cântăreața a continuat să discute despre rutina sa de fitness, amintindu-le fanilor săi faptul că iubirea de sine include acceptarea schimbărilor personale.

De asemenea, Lizzo și-a îndemnat urmăritiorii să nu aibă obiceiuri nesănătoase, menționând faptul că abordarea ei față de fitness înseamnă o nutriție echilibrată, dar și activitate fizică, scrie USA Today.

”Oamenilor care se uită la mine, vă rog să nu vă înfometați”

”Oamenilor care se uită la mine, vă rog să nu vă înfometați”, a spus ea la un moment dat. „Eu nu m-am înfometat. M-am hrănit cu verdețuri și apă și fructe și proteine și lumină solară. Nu trebuie să faci asta pentru a fi frumoasă sau sănătoasă. Asta a fost calea mea. Poți să-ți trăiești viața în felul tău”, a adăugat Lizzo.

Citește și articolul - Cât a slăbit o vedetă după doar o doză de Ozempic. În cele din urmă a ajuns la spital

Practic, Lizzo susține faptul că a făcut următoarele pentru a slăbi: Antrenament la sală; Deficit caloric, respectiv a mâncat mai puțin decât a consumat; Verdețurile și fructele sunt elemente importante în dietă; Hidratare adecvată și consum de proteine.

Citește și articolul - Cum a slăbit un bărbat 70 de kilograme, la ce a renunțat să mai mănânce. Secretele succesului

Jose Matos, un tată a doi copii din Utah, SUA, consuma aproximativ 6.000 de calorii pe zi. De cele mai multe ori, Jose Matos mânca alimente procesate, respectiv burgeri și pizza rolls. În consecință, a atins chiar și greutatea de 240 de kg.

Punctul de cotitură care a schimbat totul

 

Dar punctul de cotitură a fost când a început să aibă o problemă de sănătate și anume paralizia facială Bell. Este o afecțiune neurologică care cauzează căderea parțială a feței, conform New York Post.

Prin urmare, a hotărât să își schimbe total stilul de viață, fapt care a dus la o scădere în greutate. A ajuns până la 170 de kg și nu a mai fost nevoit să ia medicamente pentru diabet de tip 2 și tensiune arterială. Citește continuarea articolului aici!

Citește și articolul - Dieta americană. Cum slăbești sănătos cu smoothie-uri verzi și dressing-uri fără ulei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel