Cântăreața Mariah Carey, cu "inima frântă". Mama și sora ei au murit în aceeași zi

Foto: Captură video Youtube
Foto: Captură video Youtube

Cântăreața Mariah Carey și-a pierdut mama și sora în aceeași zi.

Mama cântăreței Mariah Carey - Patricia, și sora ei - Alison, au murit ambele în aceeași zi. Vedeta a făcut tristul anunț luni.

"Inima mea este frântă că pentru mi-am pierdut mama în weekendul trecut. Din păcate, într-o întorsătură tragică a evenimentelor, sora mea și-a pierdut viața în aceeași zi. Mă simt binecuvântată că am putut să-mi petrec ultima săptămână cu mama înainte ca ea să moară. Apreciez dragostea și sprijinul tuturor și respectul pentru intimitatea mea în această perioadă grea”, a spus cântăreața, câștigătoare de Grammy", scrie The Guardian.

Aceasta nu a oferit detalii despre cauzele deceselor celor două.

Cântăreața avea o relație complicată cu mama ei



Patricia a fost cântăreață de operă și a fost căsătorită cu Alfred Roy Carey, tatăl cântăreței. Cei doi au divorțat când cântăreața Mariah Carey avea trei ani.

Mariah Carey a vorbit anterior despre relația ei complicată cu mama și cu sora ei, în cartea sa de memorii publicată în 2020 - The Meaning of Mariah Carey, în care a scris că ea și mama ei s-au ciocnit adesea și a acuzat-o pe sora ei că a pus-o în situații nesigure atunci când era copil.

„Relația noastră este o frânghie înțepătoare de mândrie, durere, rușine, recunoștință, gelozie, admirație și dezamăgire. O dragoste complicată îmi leagă inima de cea a mamei mele”, a scris Carey despre mama ei în carte. 

Despre sora ei, ea a scris că, pentru o vreme, era „mai sigur din punct de vedere emoțional și fizic pentru mine să nu am niciun contact” cu ea.

Totuși, Mariah Carey a menținut contactul cu mama ei și au înregistrat chiar și un duet împreună pentru cel de-al doilea album de Crăciun al cântăreței, în 2010.

Cine este Mariah Carey

Mariah Carey este una dintre cele mai de succes și influente cântărețe din istoria muzicii pop și R&B. Ea și-a lansat albumul de debut în 1990, care a adus rapid succes, incluzând patru single-uri care au ajuns pe primul loc în clasamentele Billboard Hot 100: „Vision of Love”, „Love Takes Time”, „Someday” și „I Don’t Wanna Cry”.

A câștigat recunoaștere internațională datorită tehnicii sale vocale remarcabile, care include o gamă vocală extrem de largă (până la cinci octave) și utilizarea registrului de flaut. Unele dintre cele mai faimoase albume ale sale includ Music Box (1993), Daydream (1995) și The Emancipation of Mimi (2005).

După ce a divorțat de Tommy Mottola în anul 1997 ea a introdus elemente hip hop în albumele sale. Totuși, popularitatea ei a scăzut când a părăsit casa de discuri Columbia în 2001 pentru Virgin Records ce-i reziliase contractul, din cauza unei despărțiri de Tommy, care îi aduce publicitate negativă.  În 2002, Carey s-a mutat la o altă casă de discuri, aceasta numindu-sa Island Records, iar după o perioadă plină de eșecuri s-a reîntors la muzica pop în 2005. Astfel, ea ajunge iar pe locurile de frunte ale muzicii pop în anul 2005. Important de precizat este că Mariah Carey a fost numită cea mai bună artistă pop a mileniului la World Music Awards în 2000 după Michael Jackson și Justin Timberlake.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel