Spectacol incendiar în Piața Constituției, de Zilele Bucureștiului. Cine sunt artiștii care vor urca pe scenă

foto: Instagram, imappbucharest
foto: Instagram, imappbucharest

Capitala împlinește 565 ani. Află în articol cine sunt artiștii care vor urca pe scenă de Zilele Bucureștiului.

De Zilele Bucureștiului, când Capitala împlinește 565 ani, unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului, DJ Mahmut Orhan, mixează în Piața Constituției, în deschiderea iMapp Bucharest. Intrarea este liberă.

Primăria Capitalei, prin CREART – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, organizează, pe 21 și 22 septembrie 2024, în Piața Constituției, iMapp Bucharest - Winners League. 

Iată și prgramul:

SÂMBĂTĂ, 21 SEPTEMBRIE, 16:00 – 23:00

DJ Mahmut Orhan mixează sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 20:00, electrizând Piața Constituției înaintea desfășurării celui mai mare concurs internațional de 3D video mapping din lume.

Prezent la festivaluri de top precum Tomorrowland sau Burning Man, Mahmut Orhan a împărțit scena, de-a lungul carierei, cu legende ale industriei precum Black Coffee, Adam Port, Dixon și mulți alții. Cu hituri precum „Feel”, „Six Days” și legendarul său „Game of Thrones Remix”, el a cucerit publicul pe toate continentele.

Partenerul Bucharest Street Food Festival, cel mai mare de acest tip din Europa, asigură, prin această ediție specială by iMapp Bucharest, peste 50 de food truck-uri, cu preparate pentru toate gusturile.

De la ora 21:30, iMapp Bucharest – Winners League ajuns la a 9-a ediție, prezintă publicului cei mai buni și talentați artiști din domeniu, care concurează pentru Marele Premiu iMapp Bucharest 2024, prin lucrări video 3D care explorează creativ tema ediției, LEGACY.

Aici pot fi văzute echipele participante la concurs și festivalurile partenere: https://www.instagram.com/imappbucharest.

După competiție, iMapp Bucharest – Winners League și Mina Museum, primul muzeu de arte imersive din România, prezintă pe fațada de 23.000 de metri pătrați a Palatului Parlamentului expoziția „Cei mai faimoși pictori clasici români”, o producție Mina Studios, creație și adaptare Les Ateliers Nomad, aduce în prim-plan capodoperele maeștrilor Theodor Aman, Nicolae Grigorescu, Ștefan Luchian și Nicolae Tonitza, reinterpretate prin animații spectaculoase. Peste 60 de lucrări vor prinde viață într-o experiență imersivă care îmbină tradiția, patrimoniul cultural și tehnologia, fiind admirate de publicul larg într-un format modern și plin de energie! Selecția operelor de artă provine din colecțiile unor muzee naționale pe care le poți descoperi pe: https://shorturl.at/6iXSP .

Înainte ca Mahmut Orhan să urce pe scenă, odată cu deschiderea porților, începând cu ora 16:00, în Piața Constituției va mixa DJ CS84, iar petrecerea în aer liber va continua, de la ora 18:30, cu un set electrizant back-to-back oferit de Adrian Șaguna și Deny, cei doi DJ creând atmosfera perfectă prin ritmuri captivante, melodii groovy și un meshup de Afro, Deep și Tech-House.

DUMINICĂ, 22 SEPTEMBRIE, 11:00 – 22:00

Duminică, 22 septembrie, de la ora 20:30, bucureștenii și turiștii sunt invitați să sărbătorească orașul cu una dintre cele mai iubite trupe românești, Subcarpați. Weekend-ul festiv se continuă perfect cu un concert de #undergroundfolclor în Piața Constituției. Subcarpați este cea mai mare grupare muzicală independentă din România, care s-a născut în urmă cu aproape 15 ani, la inițiativa lui Bean MC, fiind compusă dintr-un grup de prieteni pasionați de muzică și folclor.

Înainte de concertul Subcarpați, începând cu ora 14:00, pe scenă urcă Paul Damixie, DJ cunoscut internațional pentru remixul piesei „Hello”, de la ora 16:30, Sylvio, DJ îndrăgit pentru seturile sale care poartă ascultătorii de la piese clasice electronice și până la înregistrări de nișă sau fragmente de hituri globale remixate în manieră proprie.

După ora 19:00, trupa Floare de Maidan va încălzi atmosfera la #Bucharest565, pregătind scena pentru Subcarpați și creând o experiență memorabilă pentru toți cei prezenți.

Programul weekend-ului aniversar al orașului este completat, și duminică, de spectacole interactive și street food - cele mai renumite preparate, din peste zece bucătării internaționale, pregătite pentru cei care vin în Piața Constituției la Bucharest Street Food Festival.

Restricții de trafic

În perioada 14 septembrie, ora 18:00 – 24 septembrie, ora 23:00, restricţionarea traficului rutier se va face pe prima bandă a Bulevardului Libertăţii sensul de mers dinspre Bulevardul Naţiunile Unite către Calea 13 Septembrie;

În perioada 20 septembrie, ora 18:00 – 23 septembrie, ora 07:00, se va restricţiona traficul rutier pe Bulevardul Unirii, segmentul cuprins între Bulevardul I.C. Brătianu şi Piaţa Constituţiei (pentru Bulevardul Unirii - segmentul de drum cuprins între Bd I.C. Brătianu şi Splaiul Independenţei - restricţiile de trafic vor fi aplicate în afara intervalului orar 19:30 -21:30) şi pe Bulevardul Libertăţii - segmentul cuprins între Calea 13 Septembrie şi Bulevardul Naţiunile Unite, pe ambele sensuri;

În perioada 18 septembrie, ora 22:00 – 23 septembrie, ora 07:00, restricţionarea traficului rutier se va face pe următoarele segmente ale primei benzi a Bulevardului Libertăţii, sensul de mers dinspre Calea 13 Septembrie către Bulevardul Naţiunile Unite: segmentul primei benzi (între locurile de parcare) delimitat de Calea 13 Septembrie şi alveola Parchet adiacentă Pieţei Constituţiei, respectiv segmentul primei benzi delimitat de alveola Ministerului de Finanţe adiacentă Pieţei Constituţiei şi breteaua din Bulevardul Libertăţii către Bulevardul Naţiunile Unite;

În perioada 18 septembrie, ora 08:00 – 23 septembrie, ora 23:00, restricţionarea traficului rutier pe banda a treia adiacentă Pieţei Constituţiei, aferentă celor două bretele, respectiv bretea Parchet şi bretea Ministerul de Finanţe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel