Căpșunele trase în ciocolată reprezintă o idee fabuloasă de desert. Iată cum se pregătesc.
Ingrediente
- 15 căpşune mari
- 100 g ciocolată albă sau cu lapte
Cum procedezi
Se rupe ciocolata în bucăţi mici. Se topeşte în bain marin sau în cuptorul cu microunde, aproximativ 5 minute. Se opreşte după 2 minute şi se amestecă. Se spală căpşunele şi se usucă bine, scrie gustos.ro. Se tăvălesc prin ciocolată, ţinându-le de codiţă sau de frunzuliţe. Se pun pe o bucată de pergament şi se dau la frigider până se întăreşte ciocolata, aproximativ o oră.
Vezi și: Salată de fructe cu mascarpone. Cel mai TARE desert de sezon. SENZAȚIA verii!
Pandișpan cu caise. Cea mai bună prăjitură! Rețeta este foarte simplă
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News