CARANTINĂ București. Raed Arafat, precizări

Raed Arafat spune că deocamdată Capitala nu va fi carantinată
Raed Arafat spune că deocamdată Capitala nu va fi carantinată

Șeful DSU, Raed Arafat, a precizat dacă municipiul București va fi sau nu carantinat, într-o conferință de presă de luni seara.

După ce ieri, în Capitală, au fost peste 1.200 de infectări, Prefectul Alin Stoica a cerut măsuri care să oprească răspândirea coronavirusului în București. Acum, Raed Arafat vine cu precizări și explică: „La acest moment, astăzi, avem incidență ceva mai mică decât ieri. Ieri era 3,98, astăzi este 3,88. Monitorizăm situația, deja s-au luat măsurile care sunt pentru peste 3 la mie, adică închidere restaurante, teatre, etc. și măsura de reducere a orei la 22:00”.

„Ați văzut că colegii de la Ordine Publică sunt foarte activi în a opri petrecerile și festivitățile care pot să îî pună în pericol pe alții din punct de vedere epidemiologic. Dar, la acest moment, monitorizăm. Alte măsuri, la acest moment, nu sunt prevăzute. Dacă mă întrebați, e posibil să se carantineze, noi nu dorim acest lucru, sperăm să nu ajungem acolo, mai este o cale până acolo. Acest lucru depinde de noi toți”, a continuat șeful DSU.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel