Caraş-Severin: O persoană a murit şi trei sunt rănite în urma unui accident cu cinci autovehicule/ Victimele sunt cetățeni bulgari

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/

O persoană şi-a pierdut viaţa şi alte trei sunt rănite în urma unui accident de circulaţie care a avut loc luni după amiază pe DN6, în zona localităţii Topleţ, din judeţul Caraş-Severin, la limita cu judeţul Mehedinţi. 

UPDATE: Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că un autoturism înmatriculat în Bulgaria, condus de un cetăţean bulgar în vârstă de 60 de ani, ar fi intrat în coliziune frontal-stânga cu un autocar înmatriculat în judeţul Olt. De asemenea, în accident au fost implicate alte două autoturisme din judeţele Mehedinţi şi Dolj, precum şi o autoutilitară înmatriculată în Bulgaria.

"În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 60 de ani şi rănirea pasagerei din dreapta-faţă, din acelaşi autoturism, precum şi a conducătorului autoutilitarei, toţi cetăţeni bulgari, cei doi răniţi fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale", a precizat sursa citată.

--- 

În accident au fost implicate cinci autovehicule, dintre care un autocar, trei autoturisme şi o autoplatformă.

'Persoanele din autocar nu au nevoie de îngrijiri medicale. Acţionează Detaşamentul Caransebeş şi două echipaje de la ISU Mehedinţi. În urma accidentului au rezultat patru victime, din care o persoană a fost declarată decedată de medicul Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Celelalte trei victime sunt în stare conştientă', a precizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin.

Echipajele de intervenţie sunt la faţa locului, traficul rutier este restricţionat în zonă până la finalizarea cercetării, scrie Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel