Care e considerat cel mai sigur oraș din România. Marele „rival” al Bucureștiului conduce topul

Sursa foto Agerpres
Sursa foto Agerpres

Cel mai sigur oraș din România este adesea considerat a fi Cluj-Napoca. 

Acest oraș, situat în inima Transilvaniei, este recunoscut pentru calitatea vieții, securitatea publică, și nivelul scăzut al infracționalității.

Cluj-Napoca are una dintre cele mai scăzute rate ale infracționalității din România, atât în ceea ce privește infracțiunile violente, cât și cele minore.

Fiind un important centru universitar, orașul atrage studenți din întreaga țară și din străinătate, ceea ce contribuie la o atmosferă vibrantă și relativ sigură.

Cluj-Napoca beneficiază de o infrastructură modernă și de servicii publice eficiente, ceea ce contribuie la sentimentul general de siguranță în oraș.

Alte Orașe sigure:

Oradea: Este adesea menționat ca unul dintre cele mai sigure și bine administrate orașe din România, cu un nivel ridicat al calității vieții.

Sibiu: Un alt oraș transilvănean recunoscut pentru siguranța sa, cu o rată scăzută a criminalității și o comunitate activă și bine integrată.

Aceste orașe sunt frecvent evaluate pozitiv în sondaje și rapoarte privind siguranța publică și calitatea vieții, atrăgând atât locuitori, cât și turiști din țară și din străinătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel