Îl folosești pentru a da prăjiturilor o aromă savuroasă, însă de prea puține ori te-ai întrebat care este diferența între zahărul vanilat și cel vanilinat? Trebuie să știi că există una uriașă. Te vei gândi de două ori, de acum înainte, înainte de alege între cele două produse.
Care este diferența între zahărul vanilat și zahărul vanilinat. Zahărul vanilat este obținut din extract de vanilie, iar zahărul vanilinat este obținut din vanilină. Așadar, zahărul vanilat este obținut din batoanele de vanilie, fiind un produs natural.
Care este diferența între zahărul vanilat și zahărul vanilinat. Batoanele se lasă la soare, după care la uscat, moment în care aroma începe să se intensifice în bețișorul parfumat, scrie unica.ro. Apoi, vanilia este adăugată la zahărul normal.
Care este diferența între zahărul vanilat și zahărul vanilinat. În schimb, zahărul vanilinat este obținut din vanilină. Vanilina este un produs sintetic, obținut prin procesare. Este supranumită și "imitație de vanilie" sau "aromă de vanilie" și este combinată cu zahăr, sirop de porumb sau alți îndulcitori similari nu tocmai sănătoși. Este un produs chimic care redă gustul vaniliei.
Vezi și: De ce se înnegrește zacusca sau gemul din borcane deasupra. Unde ai greșit
Cum să previi mucegăirea pâinii. Secretele eficiente din bucătărie
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu