Care sunt cele mai sănătoase 10 gustări ”de la miezul nopții”

FOTO: Freepik
FOTO: Freepik

Care sunt cele mai sănătoase gustări pe care să le consumați seara târziu.

Dacă te afli printre cei care lucrează până târziu și te gândești că nu poți adormi cu ”burta goală”; iată care sunt cele mai bune gustări de seară. Mai mult, acestea pot ajuta și la slăbire sau la menținerea greutății. Iar gustările de seară pot deveni nu doar mai bune, ci și mai sănătoase, susțin experții în nutriție.

10 gustări la miez de noapte

Bucăți înghețate de banane cu ciocolată

Aceste delicii cu ciocolată au doar 15 calorii fiecare și sunt ușor de preparat. În plus, sunt congelate, așa că nu le puteți mânca la fel de repede ca dulciurile care nu sunt.

Fistic

Fisticul este o alegere perfectă când vă doriți ceva crocant și sărat în miez de noapte. În plus, nu vor afecta prea mult silueta. Fisticul este unul dintre cele mai puțin calorice tipuri de nuci, astfel că puteți să consumați o porție mai mare - 49 de nuci pe porție.

Mure

Data viitoare când vă îndreptați spre bucătărie pentru o gustare de seară, asigurați-vă că aveți mure în frigider. Murele sunt dulci, sărace în calorii, bogate în antioxidanți și nu conțin zahăr adăugat.

Iaurt înghețat cu fructe de pădure

Iaurtul înghețat combinat cu fructe de pădure este o opțiune potrivită pentru gustarea de la miezul nopții. Are doar 18 calorii pe porție, mai mult, vă poate satisface pofta de ceva cremos, crocant, acru și dulce. 

Popcorn

Floricele de porumb sunt o gustare distractivă și simplă potrivită pentru o răsfățare târzie. Acest deliciu crocant este și o sursă excelentă de fibră, așa că vă va sătura. Popcornul făcut la aer cald oferă doar 31 de calorii pe porție.

Ouă fierte tari

Ouăle fierte tari nu sunt doar pentru micul dejun! Sunt gustări ușor de preparat și conțin șase grame de proteină care vă vor sătura.

Rulouri de energie cu ciocolată și unt de arahide

Să fim sinceri: ciocolata și untul de arahide formează cea mai bună combinație. Aceste rulouri dulci și sănătoase oferă ”control încorporat asupra porțiunii”, având doar 92 de calorii și fără zahăr.

Kiwi

Atunci când doriți o gustare dulce, alegeți un kiwi. Nu sunt doar sănătoase, ci reprezintă și o alternativă prietenoasă pentru talie la bomboanele sau prăjiturile de prin dulap.

Lapte cu turmeric

Dacă sunteți iubitor de lapte, veți aprecia această recomandare de gustare de seară. Laptele cu turmeric are doar 45 de calorii, dar face minuni, precum promovarea relaxării, reducerea stresului și îmbunătățirea digestiei.

Cireșe

Căutați ceva acru, dar cu o notă de dulceață naturală? Luați în considerare satisfacerea poftelor târzii cu câteva cireșe. Sunt bogat în fibre - o ceașcă de cireșe cu sâmburi conține aproape trei grame de fibră - ceea ce este esențial pentru pierderea în greutate, potrivit EatThis.

Citește și: Dieta cu nuci

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel