Carlo Ancelotti, de partea lui Mbappe, acuzat de viol: Nu sunt decât speculaţii

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Atacantul Kylian Mbappe este din această vară în lotul echipei Real Madrid, iar presa suedeză a anunțat implicarea acestuia într-un caz de viol.

Carlo Ancelotti, antrenorul echipei de fotbal Real Madrid, a dat asigurări, vineri, că atacantul francez Kylian Mbappe nu pare ”deloc afectat” de acuzațiile de viol care îl vizează, dezvăluite de presa suedeză, relatează AFP.

”Pentru moment, nu sunt decât speculații. Eu îl văd în fiecare zi, el muncește bine, este fericit și nu-l simt deloc afectat. Din contră, este foarte entuziast”, a declarat antrenorul italian într-o conferință de presă.

Mbappe a participat vineri la antrenamentul colectiv al campioanei Spaniei.

”Fake News!!!!”, a reacționat jucătorul echipei Real Madrid pe rețeaua de socializare X, după ce a aflat inițial de relatările presei scandinave.

Plângere pentru calomnie

Avocata lui Kylian Mbappe a anunțat că starul lui Real Madrid este stupefiat de implicarea numelui său într-un caz de viol în Suedia și intenționează să depună o plângere pentru denunț calomnios, scrie AFP.

Avocata Marie-Alix Canu-Bernard a declarat pentru AFP că este necesară ”o plângere pentru denunț calomnios, pentru că este imposibil să te lași calomniat și defăimat în acest fel”.

Procurorii suedezi au anunțat marți deschiderea unei anchete pentru viol după o vizită a lui Mbappe și a anturajului său săptămâna trecută la Stockholm, fără a cita nume, dar presa scandinavă susține că starul francez este cel vizat de investigații.

”Mbappe nu este la curent de amploarea revărsării mediatice, dar este complet calm și nu înțelege ce i se poate reproșa”, a spus Canu-Bernard. ”Este uluit să audă că asta ar putea să-l privească. A preferat să meargă să se antreneze și a cerut biroului meu să nu lase lucrurile așa cum sunt, pentru că este imposibil să te lași calomniat și defăimat în acest fel. Iată de ce urmează să depunem plângere pentru denunț calomnios”, a precizat avocata.

Avocata a spus însă că nu știe dacă ancheta deschisă la Stockholm pentru viol l-a vizat pe atacantul lui Real Madrid, după cum au indicat cotidianele suedeze Aftonbladet și Expressen. Potrivit Expressen, campionul mondial din 2018 este considerat ”rezonabil de suspect” în această anchetă, cel mai scăzut nivel de suspiciune prevăzut de legislația suedeză.

”Am citit presa. Parchetul din Stockholm a emis un comunicat de presă, dar nu ne permite să știm dacă Kylian Mbappe este vizat. Prin urmare, nu am nicio informație care să-mi permită să confirm dacă aceasta este într-adevăr o plângere depusă împotriva lui”, a explicat Canu-Bernard.

Violul ar fi fost comis în seara zilei de 10 octombrie, în centrul Stockholm-ului, conform unei plângeri pe care Aftonbladet susține că a consultat-o. ”Poliția s-a sesizat de această plângere sâmbătă, după ce femeia ar fi primit îngrijiri”, a adăugat Aftonbladet, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel