Carmen Brumă arată cantitatea nepericuloasă de struguri pe care o puteți mânca / foto

struguri
struguri

Carmen Brumă a spus care este soiul ei preferat de struguri.

Alegeri prezidentiale 2024

De asemenea, a zis și care este cantitatea pe care o consumă. Mai precis, Carmen Brumă adoră soiul Hamburg și a arătat, pe Instagram, care este doza de struguri nepericuloasă pentru siluetă: cât încape într-o cană.

2. -imagine fara descriere- (carmen-bruma-hamburg_02952500.jpg)

Hamburgul este un soi de viță de vie nobilă care face parte din categoria strugurilor negri de masă. Este foarte apreciat și foarte cunoscut.

VEZI ȘI: Rețetă de brioșe cu brânză pentru copiii mofturoși

Carmen Brumă vă propune o rețetă de brioșe cu brânză pentru copiii mofturoși care nu vor altfel să o mânânce.

”Rețetă de brioșe cu brânză pentru copiii mofturoși care nu vor altfel să o mânânce:

250 grame de brânză dulce

două ouă

trei linguri de făină de cocos (merge orice făină)

zahăr brut (trei linguri am pus eu) sau îndulcitor după gust

zahăr vanilat, esență de vanilie și lămâie după gust

o linguriță de unt de arahive (merge și fără)

o jumătate de linguriță de praf de copt

decor după gust (merișor, fulgi de ciocolată etc)”, este rețeta pe care v-o propune Carmen Brumă pe Instagram.

VEZI ȘI: Carmen Brumă: Rețetă de plăcintă cu brânză dulce deghizată în chec cu cacao

Ce ziceți de o plăcintă cu brânză dulce deghizată în chec cu cacao? Sună delicios, nu?

”Aveți nevoie de 800 grame de brânză dulce amestecată cu ricotta (un sfert de ricotta), 200 grame de stafide, șase ouă, 8-10 linguri de zahăr, 4 pliculețe de zahăr vanilat, 2 linguri esență de vanilie și 2 de lămâie, coaja rasă de lămâie (atenție să nu fie tratată chimic!), 6-7 linguri de făină fără gluten, o lingură praf de copt care se dizolvă cu puțină zeamă de lămâie.

Se amestecă brânza cu zahărul, stafidele, esențele, coaja de lămâie și ouăle cu o lingură de lemn. Se încorporează treptat și făina. Se adaugă praful de copt dizolvat în puțină zeamă de lămâie, apoi se așează totul într-o tavă pe hârtie de copt. Deasupra se pudrează jumătate de linguriță de cacao și se amestecă doar la suprafață cu o scobitoare. Se bagă la cuptorul preîncălzit la 180-200 grade pentru aproximativ 30-35 minute”, este rețeta pe care v-o propune Carmen Brumă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel