Carmen Brumă, dezamăgită de ce a găsit în Mamaia: Am plecat spre casă

Carmen Brumă
Carmen Brumă

Carmen Brumă și-a arătat dezamăgirea față de ce a găsit în Mamaia.

Felul în care arată acum plaja din Mamaia lasă de dorit pentru foarte mulți turiști. De pe faleză, oamenii aproape că nu mai văd marea, iar nisipul a dispărut. Despre experiența ei a vorbit și Carmen Brumă care a zis că a plecat înapoi spre casă.

”Am venit la mare ( Mamaia) sa sustin un workshop si m-am dus sa vad plaja. De pe faleza aproape ca nu mai vezi marea, nisipul a disparut, e inlocuit de pietris, sezlonguri nu mai sunt iar daca ai copii mici cu nevoi urgente, degeaba te cazezi la un hotel pe plaja... Am plecat spre casa”, a scris Carmen Brumă pe Facebook.

Stațiunea Mamaia are din acest sezon estival o suprafață de plajă nouă de peste 50 ha

La sfârşitul lunii ianuarie a acestui an, Administraţia Naţională "Apele Române" (ANAR) preciza, pe pagina de Facebook a instituţiei, că Litoralul românesc va avea, la începutul verii, aproape 53 de hectare de plajă nouă, pe o lungime de 6.950 de metri liniari.

Pe data de 5 martie, Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral (ABADL) a anunţat că restricţia privind accesul navelor şi exploatarea fundului Mării Negre în perimetrul destinat extragerii nisipului pentru lărgirea plajei din staţiunea Mamaia a fost anulată, după două săptămâni de la impunerea acesteia, printr-o adresă emisă de Direcţia Hidrografică Maritimă.

Lotul 2 - Mamaia face parte din proiectul "Reducerea eroziunii costiere, faza II (2014-2020)", implementat de ABADL prin Administraţia Naţională "Apele Române" şi Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, însemnând lucrări de reducere a eroziunii costiere pentru 11 sectoare: stăvilarele Edighiol/Periboina, Mamaia, Tomis-Cazino, Agigea, Eforie, Costineşti, Olimp, Jupiter-Neptun, Balta Mangalia - Venus - Aurora, Mangalia - Saturn, 2 Mai.

Proiectul are valoarea de peste 3,8 miliarde de lei, din care 85% sunt fonduri europene nerambursabile eligibile obţinute prin Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM) 2014 - 2020, iar restul de 15% reprezintă cofinanţare de la bugetul de stat. Durata de implementare a proiectului este 2015 - 2023.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel