Carnea este prietena curelor de slăbire, a transmis Carmen Brumă.
În ediția din 23 ianuarie, de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, Carmen Brumă a spus ce ar trebui să conțină meniul zilnic, dacă vrem să dăm jos câteva kilograme.
„În general, carnea este prietena curelor de slăbire, chiar și mușchiul de porc poate fi integrat într-o cură de slăbire. Nu chiar cârnați! Un mușchiuleț de porc merge. Ideal este să variezi sursele de proteine”, a zis Carmen Brumă. „Foarte important: carnea e prietena curelor de slăbire”, a reiterat Carmen Brumă.
„Dacă ar fi să vorbim despre cele mai importante cure de slăbire: să mănânci mai puțin și să te miști mai mult. Mesele să asigură sațietatea o bună bucată de timp și să nu ciugulești”, a spus Carmen Brumă. Ulterior, a adăugat: „Cine ciugulește nu slăbește!”
„Lângă omletă, poți să pui o bucățică de brânză și poți să pui legume din belșug. Chiar și o felie de pâine, fără niciun fel de problemă”, a exemplificat Carmen Brumă.
Cu privire la mămăligă, Carmen Brumă a spus: „Din punct de vedere caloric, mămăliga este un pic sub pâine, dar asta nu înseamnă că-ți permiți să mănânci mămăligă în exces. Nu! O bucată mică de mămăligă poate fi consumată la o masă, chiar este bine, tocmai ca să ai starea de sațietate măcar patru ore.”
Carmen Brumă vă propune o rețetă de brioșe cu brânză pentru copiii mofturoși care nu vor altfel să o mânânce.
„Rețetă de brioșe cu brânză pentru copiii mofturoși care nu vor altfel să o mânânce:
250 grame de brânză dulce
două ouă
trei linguri de făină de cocos (merge orice făină)
zahăr brut (trei linguri am pus eu) sau îndulcitor după gust
zahăr vanilat, esență de vanilie și lămâie după gust
o linguriță de unt de arahive (merge și fără)
o jumătate de linguriță de praf de copt
decor după gust (merișor, fulgi de ciocolată etc)”, este rețeta pe care o propune Carmen Brumă pe Instagram.
De asemenea, Carmen Brumă a prezentat și rețeta ei de pastă de sardine. „Pasta se face cu mixerul sau cu blenderul. Este nevoie de: sardine în ulei sau în apă (sau făcute la cuptor), cu ouă fierte, condimente după gust și unt. Pasta iese foarte bună dacă puneți în ea bucățele mici de Apio (denumirea comercială, provenită din spaniolă, pentru tulpina dulce de țelină). Acesta este micul meu dejun: două felii de pâine integrală unse cu această pastă de sardine și cu legume proaspete, cât mai diverse și colorate”, a spus Carmen Brumă într-un Story pe Instagram.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News