Carmen Brumă vine cu un mic dejun regulamentar „de slăbit”.
Carmen Brumă a publicat o fotografie pe Instagram cu un mic dejun regulamentar „de slăbit”. Pe farfurie se află două felii de pâine, două ouă, câteva feliuțe de morcov, câteva feliuțe de ardei și de ceapă.
Carmen Brumă a prezentat rețeta ei de pastă de sardine. Simplu și delicios!
„Pasta se face cu mixerul sau cu blenderul. Este nevoie de: sardine în ulei sau în apă (sau făcute la cuptor), cu ouă fierte, condimente după gust și unt. Pasta iese foarte bună dacă puneți în ea bucățele mici de Apio (denumirea comercială, provenită din spaniolă, pentru tulpina dulce de țelină). Acesta este micul meu dejun: două felii de pâine integrală unse cu această pastă de sardine și cu legume proaspete, cât mai diverse și colorate”, a spus Carmen Brumă într-un Story pe Instagram.
Carmen Brumă vă propune o rețetă de brioșe cu brânză pentru copiii mofturoși care nu vor altfel să o mânânce.
„Rețetă de brioșe cu brânză pentru copiii mofturoși care nu vor altfel să o mânânce:
250 grame de brânză dulce
două ouă
trei linguri de făină de cocos (merge orice făină)
zahăr brut (trei linguri am pus eu) sau îndulcitor după gust
zahăr vanilat, esență de vanilie și lămâie după gust
o linguriță de unt de arahive (merge și fără)
o jumătate de linguriță de praf de copt
decor după gust (merișor, fulgi de ciocolată etc)”, este rețeta pe care v-o propune Carmen Brumă pe Instagram.
Carmen Brumă vă propune o rețetă delicioasă.
Ce ziceți de o plăcintă cu brânză dulce deghizată în chec cu cacao? Sună delicios, nu?
Aveți nevoie de 800 grame de brânză dulce amestecată cu ricotta (un sfert de ricotta), 200 grame de stafide, șase ouă, 8-10 linguri de zahăr, 4 pliculețe de zahăr vanilat, 2 linguri esență de vanilie și 2 de lămâie, coaja rasă de lămâie (atenție să nu fie tratată chimic!), 6-7 linguri de făină fără gluten, o lingură praf de copt care se dizolvă cu puțină zeamă de lămâie.
Se amestecă brânza cu zahărul, stafidele, esențele, coaja de lămâie și ouăle cu o lingură de lemn. Se încorporează treptat și făina. Se adaugă praful de copt dizolvat în puțină zeamă de lămâie, apoi se așează totul într-o tavă pe hârtie de copt. Deasupra se pudrează jumătate de linguriță de cacao și se amestecă doar la suprafață cu o scobitoare. Se bagă la cuptorul preîncălzit la 180-200 grade pentru aproximativ 30-35 minute.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu