Agentul ucis în Timiş va fi înmormântat astăzi. Carmen Dan, mesaj pentru familia acestuia

Carmen Dan
Carmen Dan

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a transmis pe Facebook un mesaj familiei poliţistului ucis în Timiş duminică după amiază. Agentul Cristian Amariei va fi înmormântat astăzi. 

"Astăzi, de ziua Eroilor, sufletul polițistului erou Cristian Amariei își urmează drumul către Dumnezeu... Condoleanțe familiei și camarazilor! Mă rog pentru cei doi copii și pentru soția lui să poată depăși această durere nemărginită!", a scris Carmen Dan. 

Criminalul poliţistului a fost externat şi va fi dus în faţa procurorilor pentru audieri. Între timp, sindicaliştii din Poliţie continuă să ceară demisia lui Carmen Dan şi acuză că agenţii din toată ţara sunt expuşi pericolelor din cauza lipsei dotărilor. 

"Există un haos instituţional. Cei care au pile sau cunoştinţe stau în birouri, feriţi de orice pericol din stradă, în timp ce alţii îşi riscă viaţa. Avem reglementări, dar ele nu sunt respectate. Sunt multe cazuri în care poliţiştii sunt agresaţi, dar şefii lor ascund aceste lucruri până când încep să fie mediatizate. Cel mai bun exemplu, poliţiştii evită să scoată pistolul pentru ca lucrurile să nu degenereze. Criminalul de la Timişoara a stat cu un glonţ tras de colegii care l-au urmărit în el şi nu a păţit nimic. Pistoalele pe care le avem nu sperie decât, cel mult, copiii, pentru că uzura lor şi vechimea, agentul din Timiş avea un pistol vechi de 45 de ani, ne aduc în imposibilitatea de a le folosi", a declarat Cosmin Andreică, preşedintele EUROPOL.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel