Carmen Iohannis s-a învoit de la ore ca să plece în SUA cu președintele Klaus Iohannis

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Carmen Iohannis s-a învoit de la ore pentru a plecat în SUA alături de soțul său, Klaus Iohannis.

Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, s-a învoit două zile de la orele pe care le predă la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu, pentru a se deplasa în Statele Unite ale Americii alături de șeful statului, conform Ora de Sibiu.

Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Sibiu, profesorul Constantin Dincă. 

“Doamna profesor Carmen Iohannis, din informaţiile pe care le am de la conducerea Colegiului Naţional “Gheorghe Lazăr”, a depus cerere de învoire colegială, pentru zilele de marţi şi miercuri, pe motivul că este plecată în Statele Unite. Cursurile sunt ţinute de colegii din catedră”, a precizat reprezentantul IŞJ Sibiu, Constantin Dincă.

Preşedintele Klaus Iohannis va conduce, în perioada 18-22 septembrie, delegaţia României la segmentul la nivel înalt al celei de-a 78-a sesiuni a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), care se va desfăşura la New York, Statele Unite ale Americii, potrivit Agerpres.

Preşedintele Iohannis va prezenta evaluările ţării noastre cu privire la temele de actualitate la nivel global. Programul vizitei va mai include, printre altele, participarea la Summitul privind Obiectivele de Dezvoltare Durabilă. De asemenea, preşedintele va fi invitat de onoare la dezbaterea organizată de prestigioasa Universitate Columbia din New York, în cadrul evenimentului World Leaders Forum, cu tema “Perspectiva României asupra războiului împotriva Ucrainei şi impactul acestuia asupra securităţii la Marea Neagră”. Preşedintele Iohannis va avea şi o serie de întrevederi bilaterale şi va participa la evenimentele formale consacrate.

CITEȘTE ȘI       -      Totul despre rochia purtată azi de Carmen Iohannis, la festivitatea de deschidere a noului an școlar

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel