Carnagiu în Franţa. Un bărbat este suspectat că şi-a ucis soţia, cei patru copii şi câinii familiei

Poliţia franceză a făcut o descoperire şocantă: soţia, cei patru copii şi câinii unui bărbat, îngropaţi în locuinţa lor din Nantes.

Cei cinci erau daţi dispăruţi de la începutul lunii aprilie, aceştia fiind găsiţi împuşcaţi. Anchetatorii încearcă să-l găsească pe tată, dat dispărut. El este considerat principalul suspect în acest caz care a şocat întreaga Franţă.

Maşina bărbatului a fost descoperită vineri în parcarea unui hotel din sudul Franţei, unde acesta ar fi petrecut noaptea de 14 aprilie. În plus, bărbatul a scos sume mari de bani acolo.

Poate o simplă coincidenţă, o femeie din acelaşi oraş din sudul Franţei a dispărut după ce bărbatul a stat acolo. Femeia venea din oraşul în care familia ucisă a locuit înainte de a se muta în Nantes.

La locul crimelor, poliţia a găsit mai multe lucruri, printre care un bilet, prins de cutia poştală, pe care scria "Returnaţi scrisorile expeditorului, vă rugăm". Un vecin a spus că, într-o noapte la începutul lunii aprilie, câinii familiei au lătrat multă vreme.

Prietenii familiei au spus că bărbatul a făcut câteva comentarii bizare înainte ca familia să dispară, printre care că ar fi agent secret american şi trebuia să intre în programul de protecţie a martorilor. Vecinii, şocaţi, au spus că cei doi erau foarte religioşi şi discreţi. Cei patru copii aveau între 13 şi 20 de ani. Pe praful de pe o maşină parcată lângă casă, care ar aparţine mamei, anchetatorii au găsit scris: "Nu ar fi trebuit să faci asta - mi-e dor de tine!".

Totul indică un plan minuţios. Tatăl, 50 de ani, a fost văzut înainte ca familia să dispară, purtând saci de la maşină la casă. O scrisoare a fost trimisă la şcoala a doi dintre copii, în care se spunea că familia s-a mutat în Australia. Scrisoarea conţinea şi un cec pentru taxele şcolare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel