Cârnaţii de casă nu pot lipsi de pe masa de Crăciun. Cu această reţetă veţi da lovitura anul acesta. Aceşti cârnaţi vor fi pe placul tuturor.
5 kilograme de carne de porc
2 kilograme de carne de vită
Usturoi
Sare
Piper
Cimbru
Contimente speciale pentru cârnaţi
Maţe de porc
Pasul 1. Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să tocăm carnea.
Pasul 2. Se curăţă usturoiul şi se zdrobeşte
Pasul 3. Amestecaţi carnea de porc şi vită cu usturoiul zdrobit. Adăugaţi sare, piper, cimbru şi contimentele pentru cârnaţi. Amestecaţi bine toate ingredientele.
Pasul 4. Rulaţi maţul de porc pe dispozitivul special al maşinii de tocat. Puneți carne în mașina de tocat și umpleţi treptat maţul.
Împungeți cârnaţii din loc în loc pentru a elimina golurile de aer și a permite cârnaților să se zvânte.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News