Carnea pentru șnitele se ține în lapte cu usturoi, timp de două ore. Motivul este simplu

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Știai că ar trebui să ții carnea pentru șnițele în lapte cu usturoi, timp de 20 de minute, la frigider? Iată de ce.

Atunci când pregăteşti şniţele din piept de pui, trebuie să ai grijă ca în timp ce baţi carnea cu ciocanul să aşezi deasupra o folie de celofan pe fiecare bucăţică pentru a evita ruperea fibrelor.

Carnea pentru şniţele după ce a fost bătută şi condimentată se pune la frigider pentru două ore în lapte cu usturoi. Astfel va fi mai fragedă şi mai aromată

Dacă pregăteşti carnea pe un fund de lemn, udă-l înainte. Dacă lemnul e uscat acesta a "absoarbe" umiditatea din carne. 

Vezi și: Budincă de pâine. Rețeta surprinzător de gustoasă

OUĂLE trebuie fierte în APĂ SĂRATĂ. Motivul este foarte simplu!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel