Știai că ar trebui să ții carnea pentru șnițele în lapte cu usturoi, timp de 20 de minute, la frigider? Iată de ce.
Atunci când pregăteşti şniţele din piept de pui, trebuie să ai grijă ca în timp ce baţi carnea cu ciocanul să aşezi deasupra o folie de celofan pe fiecare bucăţică pentru a evita ruperea fibrelor.
Carnea pentru şniţele după ce a fost bătută şi condimentată se pune la frigider pentru două ore în lapte cu usturoi. Astfel va fi mai fragedă şi mai aromată
Dacă pregăteşti carnea pe un fund de lemn, udă-l înainte. Dacă lemnul e uscat acesta a "absoarbe" umiditatea din carne.
Vezi și: Budincă de pâine. Rețeta surprinzător de gustoasă
OUĂLE trebuie fierte în APĂ SĂRATĂ. Motivul este foarte simplu!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News