Românul a spus adevărul despre operațiunile din interiorul fabricii.
Florin, un român angajat la o fabrică de mezeluri din Germania, a povestit cum carnea stricată este mixată cu carnea proaspătă.
Produsul finit se asezonează cu sare și alte condimente pentru a face gustul de carne veche să dispară.
Conform Știri Diaspora, cârnații cu mucegai pe ei erau pur și simplu spălați, iar termenul de valabilitate era modificat „din pix".
Nu doar condiția mâncării era una precară. Românul a povestit cum muncea 12 ore, fără zile libere. „Încă de la început am lucra aproape 12 ore, câte șase-șapte zile la rând", a povestit Florin. Oamenii lucrau fără contract, iar salariile nu erau plătite la timp. Fabrica Wilke a fost închisă la începutul acestei luni.
Hessanschau.de a relatat că trei persoane au murit și alte zeci s-au îmbolnăvit după ce au consumat alimente contaminate cu Lisderia, produse de fabrică.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu